FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

  • Vragen?

Vragen?

Heb je vragen, dan kun je ons altijd even mailen. Stuur je bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.wij reageren zo snel mogelijk op jouw bericht.

Op maandag t/m donderdag zijn we tussen 10:00 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 085-9020791.

Deelnemers aan een van onze activiteiten zijn over het algemeen niet of slecht bereikbaar. In geval van nood kunnen thuisblijvers het speciale noodnummer bellen: 085-9020798. Bij geen gehoor: 085-9020797.

 

Wat is het noodnummer voor thuisblijvers tijdens een karakterweekend of muskathlon?

Het noodnummer voor thuisblijvers tijdens een karakterweekend of muskathlon is 085-9020798. Bij geen gehoor: 085-9020797.

Let op! Dit is alleen bedoeld in noodgevallen waar (direct) contact met de persoon op weekend/muskathlon noodzakelijk is. Heb je een andere vraag, check dan de veelgestelde vragen en antwoorden op deze pagina of neem contact op via de reguliere contactgegevens onderaan deze pagina.

Wat is een karakterweekend?

Het karakterweekend is niet een gewoon weekend. Het is een reis waarin je geestelijk en fysiek wordt uitgedaagd. Wanneer je besluit mee te gaan, gaan wij er van uit dat je deze beslissing met je volle verstand neemt en dat je de uitdaging aan wilt gaan en tijdens het karakterweekend niet begint te emmeren omdat je geen privé warme douche tot je beschikking hebt. Je krijgt geen privé warme douche. Je krijgt ook geen warme douche. Je krijgt zelfs geen douche. En ook geen stromend water. Je gaat een geestelijke en fysieke reis maken die zijn weerga niet kent, maar een mijlpaal in je leven zal betekenen!

Zorg dat je in ieder geval een minimum aan conditie hebt. Een half uur hardlopen, dertig keer opdrukken, zonder hijgen de trap op lopen, dat zijn wel minimumvereisten. Mocht het plaatje zich nog niet vormen dan kunnen de volgende woorden je misschien helpen: survival, bijbelstudie, gesprekken, kampvuur, bivak.....

Wat is een vader tiener (vader/zoon of vader/dochter) weekend?

Ga je mee op avontuur met je zoon of vader? De afgelopen jaren hebben veel vaders met hun zoon een buitengewoon mooi weekend gehad: de combinatie van spellen, praatjes, verwerking en intense 1 op 1 tijd maakt een vaderzoon weekend bij 4M onvergetelijk. Naast de 1 op 1 tijd is het samenwerken in een team met nog 3 of 4 koppels een mooie ervaring en het buiten zijn met meer dan 100 kerels een omgeving waar je helemaal tot leven komt!

De 4e Musketier vader-dochter weekenden zorgen voor een intense beleving bij de deelnemende vaders en dochters. Geploeter in de modder gaat gepaard met indrukwekkende contactmomenten. De afsluiting met een gala in een ontzagwekkend kasteel maakt de reikwijdte van het weekend ongekend groot....

 

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01