FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

  • LIFE
 

Landelijk LIFE-event 24 juni; "oefening baart kunst"

Maandag 24 juni wordt een dag om niet snel te vergeten…..! We hebben weer een prachtig LIFE-Event voor je in petto, met een spectaculair middagprogramma.

Vanuit het thema: ‘Oefening baart kunst’ word je niet alleen geïnspireerd, maar ook zelf uitgedaagd om het in praktijk te brengen!

Vorig jaar heb je heerlijk kunnen ontspannen op de zeilboot. Dit jaar mag je tijdens het middagprogramma in actie komen tijdens een BMW Driving Experience. Deze middag wordt in samenwerking met Dusseldorp BMW georganiseerd. Je gaat met eigen auto’s een aantal oefeningen doen, maar je krijgt ook de mogelijkheid om te rijden in de nieuwste bolides van BMW en de nieuwste snufjes van deze auto’s ontdekken tijdens een rally die voor je wordt uitgezet in de omgeving van Lelystad.

Na afloop van de Driving Experience gaan we genieten van een heerlijke barbecue in 4M-stijl, waarbij je uitgebreid de gelegenheid hebt om andere ondernemers te ontmoeten.

Er zijn maximaal 150 plaatsen beschikbaar voor de Driving Experience. Wees er dus snel bij!

Middagprogramma – Driving Experience
12.00 uur; inloop, ontvangst met een broodje
12.45 uur; presentatie, uitleg programma
13.00 uur; Driving Experience

Avondprogramma
18.30 uur; BBQ – 4M stijl 
20.00 uur; start avondprogramma, thema “Oefening baart kunst” met als spreker Henk Stoorvogel

Locatie
Rijvaardigheidscentrum Lelystad, Talingweg 120 Lelystad

Aanmelden
Je kunt je hieronder aanmelden. Voor het middagprogramma vragen wij een (beperkte) vergoeding van € 50,- (excl. btw). Als je besluit om alleen het avondprogramma mee te maken, dan is de toegang uiteraard vrij. Je hoeft je dan niet via onderstaand formulier aan te melden, een bericht per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is dan voldoende. Als je een bevriende ondernemer mee neemt, dan stellen wij het op prijs dat dit een ondernemer is die ook écht interesse heeft om aan te sluiten als LIFE partner.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten op 24 juni!

Graag je naam invullen

Oooops, je e-mailadres klopt niet of is al gebruikt voor opgave... Neem even contact met ons op via het contactformulier.

Ongeldige invoer

Maak een keuze uit de getoonde opties.

Ongeldige invoer

Let op: de introducé moet zichzelf ook aanmelden via dit formulier.

Graag je naam invullen

Oooops, je e-mailadres klopt niet of is al gebruikt voor aanmelding... Neem even contact met ons op via het contactformulier.

Gebruik alleen cijfers

Inschrijfgeld

De prijs voor deelname aan de landelijke LIFE-dag 2019 is € 50,00 p.p. (ex. btw). We sturen je direct na aanmelding door naar jouw bank om via de betaling te kunnen voldoen.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

De factuur wordt je na een betalingscheck toegestuurd. Vul de gegevens in die op de factuur moeten komen.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

LIFE Partnernetwerk

 

 Het LIFE Partnernetwerk bestaat in Nederland uit ruim 200 ondernemers en high professionals die geloven in de missie van De 4e Musketier. LIFE is een krachtig netwerk vol inspiratie, waarin de ontwikkeling van je onderneming en van je professionele en persoonlijke leven centraal staat. Ook in andere 4M-landen wordt het LIFE Partnernetwerk opgestart. In de toekomst zal er tussen de verschillende landen uitwisseling plaatsvinden.

LIFE staat voor het gezamenlijk inzetten van Labour, Influence, Finances en Expertise. LIFE Partners werken mee aan de missie van 4M door een deel van hun tijd, hun invloed, hun financien en hun expertise in te zetten voor de beweging.

Inspiratie, ontmoeting, versterking
Het LIFE Partnernetwerk is georganiseerd in de regio’s Noord, Midden en Zuid. Tweemaal per jaar komt elke regio bijeen op een prachtige locatie. Volgens het unieke LIFE-concept ontvang je een enerverende mix van persoonlijke inspiratie, wijsheid vanuit Gods woord, missionaire ondernemersvisie en LIFE- training. Er is veel ruimte voor onderlinge uitwisseling, gecombineerd met een heerlijk diner en aan het einde een borrel. LIFE Partners kunnen een of meerdere introducés meenemen. Jaarlijks vind er bovendien een landelijk LIFE Event plaats in het midden van Nederland.

Blijvende relaties opbouwen
Het concept Lunch4LIFE biedt onze partners een ideale gelegenheid om hun zakelijke netwerk uit te breiden en in gesprek te gaan met andere ondernemers. Een van de LIFE Partners is gastheer en verzorgt een lunch op het eigen bedrijf. Het concept is laagdrempelig, leerzaam en uitnodigend. Vanuit relaties die tijdens de bijeenkomsten worden opgebouwd, weten LIFE Partners elkaar steeds beter te vinden. Niet alleen voor een goed gesprek, maar ook om zaken te doen.

OOK LIFE PARTNER WORDEN?
Ontdek hier wie er allemaal als LIFE Partner bij De 4e Musketier betrokken zijn. Wij bevelen de diensten van onze LIFE Partners van harte aan.

Lidmaatschap aan het LIFE Partnernetwerk kost 1.000 euro per jaar (exclusief BTW). Lees hier wat je daarvoor ontvangt. Ook LIFE Partner worden? Meld je via dit formulier aan of neem vrijblijvend contact op met Johannes Westerink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53210643.

Voordelen LIFE partnerschap

LIFE staat voor het gezamenlijk inzetten van Labour, Influence, Finances en Expertise. LIFE Partners werken mee aan de missie van 4M door een deel van hun tijd, hun invloed, hun financien en hun expertise in te zetten voor de beweging. Daarnaast ontvangt de LIFE Partner de volgende voordelen.

Elke LIFE Partner ontvangt het recht tot deelname aan drie volledig verzorgde LIFE Partnernetwerkbijeenkomsten per jaar. Deze bijeenkomsten hebben een inspirerende inhoud en bieden de LIFE Partners de gelegenheid om andere ondernemers met dezelfde missie te ontmoeten en hun zakelijke en persoonlijke netwerk uit te breiden.

Daarnaast heeft een partner het recht om het logo van De 4e Musketier te voeren op zijn website/briefpapier en zich LIFE Partner van De 4e Musketier te noemen. Nieuwe deelnemers ontvangen een mooie plaquette waarmee de verbinding tussen de LIFE Partner en De 4e Musketier wordt aangeduid. Elke partner ontvangt het bedrijfslidmaatschap van de MUSK4: het bedrijf wordt vermeld in de MUSK4, er is een bedrijfsprofiel op de website en de LIFE Partner ontvangt drie exemplaren van elke editie.

Lidmaatschap
Lidmaatschap van het 4M LIFE Partnernetwerk wordt aangegaan voor de duur van één jaar, een daarna stilzwijgend verlengd. De 4e Musketier en de LIFE Partner hebben beiden de gelegenheid om de partnerschap voor het ingaan van een nieuw lidmaatschapsjaar schriftelijk te beëindigen.

Adverteren in MUSK4
De 4e Musketier biedt de LIFE Partners de gelegenheid om te adverteren in de MUSK4. Advertenties zijn alleen full-page en kosten 750 euro per editie en 2.000 euro voor drie edities (is één seizoen).

Aanmelden kan middels dit formulier.

Aanmelden als LIFE partner

Mijn 4M login

Voor het aanmelden als LIFE partner traject heb je een 4M account nodig. Als je al een 4M account hebt en je logt in, dan vullen wij het formulier voor je in met de gegevens die al bij ons bekend zijn. Heb je geen account dan kun je je daarvoor registreren.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01

sbb beeldmerk