FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Vader-tienerweekend

Vader & zoon 1-3 oktober 2021

1-3 oktober 2021
€ 444,00 (samen)

Een onvergetelijk avontuur
inschrijven

Algemene informatie

Locatie Luchtmachtbasis Twenthe
Datum 1-3 oktober 2021
Prijs € 444,00 (samen)
Startdag 29 augustus 2021
Maximum deelnemers 50 vaders + 50 zonen
Aanvang vrijdag 1 oktober 2021 om 20:00
Einde zondag 3 oktober 2021 rond 17:00
Bijzonder Tieners die op de basisschool zitten zijn uitgesloten van deelname (ook als ze 12 zijn)

Vader & zoon 1-3 oktober 2021

'Hij zal het hart van de vaders terugbrengen tot de kinderen en het hart van de kinderen tot hun vaders’. Maleachi 3:6  
 
Verlang jij ook naar een diepere verbinding met je zoon of met je vader? Wil je een keer echt tijd voor elkaar vrijmaken, in elkaar investeren, echt van hart-tot-hart contact hebben met elkaar, en samen een avontuur beleven?
Meld je dan nu aan voor het Vader-Zoon weekeinde van 4M. De afgelopen jaren hebben veel vaders met hun zoon een buitengewoon mooi weekend beleefd. De combinatie van outdoor activiteiten, uitdagende spellen, verdiepende korte speeches, hierop volgende overdenkingen en verwerking, intense 1 op 1 tijd, en dat alles in 48 uur binnen een survival omgeving, maakt een Vader-Zoon weekend van 4M onvergetelijk. Naast de tijd samen met je vader/zoon is het samenwerken in een team met nog 3 of 4 koppels een mooie ervaring. 48 uur buiten zijn met 100 kerels in een omgeving waar je helemaal tot leven komt! 
 VADER ZOON TWENTHE
Na een  flink aantal mooie weekeinden in de Belgische Ardennen, hebben we uitgaande van een avontuurlijke nieuwe basislocatie in Nederland het concept verder doorontwikkeld. Er zijn een aantal nieuwe elementen aan het programma toegevoegd. Allemaal ingrediënten voor een onvergetelijk avontuur. Ga mee!

Ervaren dat je geliefd bent en daardoor liefde kunnen geven...

Vader zoon twenthe 2

Wat is mijn aanmelding waard in corona-tijd?
 
Wat kijken we er naar uit om er weer samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit in het komende najaar, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:
 • We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
 • Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2022;
 • Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher; vrij te besteden aan elke activiteit van de 4e Musketier (inclusief Arise / Muskathlon / LIFE).

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

 • Je opereert in een team van 4 of 5 vaders met hun zoon. Je mag dit team zelf samenstellen, je mag je ook als vader en zoon opgeven, dan delen wij je in. Ook als je als compleet team wilt deelnemen dient ieder koppel van vader en zoon zich afzonderlijk aan te melden.

 • Elke vader mag één zoon meenemen in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar. Tieners die op de basisschool zitten zijn uitgesloten van deelname (ook als ze 12 zijn).

 • Deelname kost € 444,- euro per koppel.

 • Je wordt op vrijdag 1 oktober 2021 om 20:00 uur verwacht op de voormalige luchtmachtbasis in Twente.  

 • Op zondag 3 oktober 2021 rond 17:00 eindigt het centrale programma en kun je weer naar huis.

 • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs te hebben.
 • We onmoeten elkaar tijdens de startdag op zaterdag – onmisbaar voor alle deelnemers. De locatie hiervoor is midden in Nederland op zaterdag 29 augustus 2021.

 • Spullen die je mee moeten nemen vind je op de paklijst.
 • Voor dit weekend zijn 100 plaatsen: 50 vaders en 50 zonen. Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. Let op: als je met meerdere personen in één team wilt deelnemen, zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden. Er worden geen plekken voor teamleden open gehouden. Bij de teamindeling houden we rekening met de leeftijd van de zoon: in een team zitten jongens van 12-14 jaar of jongens van 15-17 jaar.

 • Je dient zelf afdoende verzekerd te zijn tegen alle schade aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP) die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt. Daarnaast dien je te beschikken over een adequate reis- en ziektekostenverzekering die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt, inclusief eventuele repatriëringskosten.

 • Je moet verzekerd zijn voor deelname aan een buitensport activiteit in de categorie avontuurlijk en/of gevaarlijk in het land waar een weekend plaatsvindt. Indien de verzekeringsmaatschappij van jou dit heeft uitgesloten, dan dien je hiervoor een aparte verzekering te sluiten. Een weekend kan door de verzekeringsmaatschappij worden beoordeeld als avontuurlijk of gevaarlijk. Dit verschilt per verzekering.

 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:

  • - Een bedrag van € 75,- euro betaal je altijd.
   - Bij annulering binnen twee maanden van de start van het weekend betaal je 100%

  • Sluit een annuleringsverzekering af die bij onvoorziene (medische) omstandigheden deze kosten dekt.


Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Stichting de 4e Musketier

Postbus 1119
8001 BC  ZWOLLE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01