FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Vader-tienerweekend

Vader & dochter 18-20 september 2020

18-20 september 2020
€ 444,00 (samen)

VOL
inschrijven

Algemene informatie

Locatie Ardennen
Datum 18-20 september 2020
Prijs € 444,00 (samen)
Startdag 5 september 2020
Maximum deelnemers 50 vaders + 50 dochters
Aanvang vr 18 september 2020 om 20:00 (Ardennen)
Einde zo 20 september 2020 om 19:00
Bijzonder Tieners die op de basisschool zitten zijn uitgesloten van deelname (ook als ze 12 zijn)

Vader & dochter 18-20 september 2020

vader cohter 3

De 4e Musketier vader-dochter weekenden zorgen voor een intense beleving bij de deelnemende vaders en dochters. Geploeter in de modder gaat gepaard met indrukwekkende contactmomenten. De afsluiting met een gala in een ontzagwekkend kasteel maakt de reikwijdte van het weekend ongekend groot.... Ben jij er bij in september 2020?

 

 Wat is mijn aanmelding waard in corona-tijd?

Wat kijken we er naar uit om er weer samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit in het komende najaar, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:
 • We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
 • Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2021;
 • Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher; vrij te besteden aan elke activiteit van de 4e Musketier (inclusief Arise / Muskathlon / LIFE).

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

 • Je opereert in een team van 4 of 5 vaders met hun dochter. Je mag dit team zelf samenstellen, je mag je ook als vader en dochter opgeven, dan delen wij je in. Ook als je als compleet team wilt deelnemen dient ieder koppel van vader en dochter zich afzonderlijk aan te melden via onderstaand formulier.

 • Elke vader mag één dochter meenemen in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar die op de middelbare school zitten. Tieners die op de basisschool zitten zijn uitgesloten van deelname (ook als ze 12 zijn).

 • Deelname kost € 444,- euro per koppel.

 • Je wordt op vrijdag 18 september 2020 om 20:00 uur verwacht in de Ardennen (op ongeveer een uur rijden van Maastricht).

 • Op zondag 20 september 2020 rond 19.00 uur eindigt het centrale programma en kun je weer naar huis.

 • We ontmoeten elkaar op de startdag op zaterdag 5 september 2020 – onmisbaar voor alle deelnemers. De locatie hiervoor is in midden Nederland. Meer informatie volgt.

 • Voor dit weekend zijn 100 plaatsen: 50 vaders en 50 dochters. Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. Let op: als je met meerdere koppels in één team wilt deelnemen, zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden. Er worden geen plekken voor teamleden open gehouden. Bij de teamindeling houden we rekening met de leeftijd van de dochter: in een team zitten meiden van 12-14 jaar of meiden van 15-17 jaar.
 • Je dient zelf afdoende verzekerd te zijn tegen alle schade aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP) die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt. Daarnaast dien je te beschikken over een adequate reis- en ziektekostenverzekering die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt, inclusief eventuele repatriëringskosten.
 • Je moet verzekerd zijn voor deelname aan een buitensport activiteit in de categorie avontuurlijk en/of gevaarlijk in het land waar een weekend plaatsvindt. Indien de verzekeringsmaatschappij van jou dit heeft uitgesloten, dan dien je hiervoor een aparte verzekering te sluiten. Een weekend kan door de verzekeringsmaatschappij worden beoordeeld als avontuurlijk of gevaarlijk. Dit verschilt per verzekering.

 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:
 • - Een bedrag van € 75,- euro betaal je altijd.
  - Bij annulering binnen twee maanden van de start van het weekend betaal je 100%

 • Sluit een annuleringsverzekering af die bij onvoorziene (medische) omstandigheden deze kosten dekt.

Vader dochter


Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Onze wijzigingen rondom Corona

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus heeft 4M Nederland en de bijbehorende labels de 4e Musketier, Arise, 4Life en Muskathlon, kunnen geplande activiteiten niet doorgaan. Dit betreft ook alle geboekte Arise- en karakter-weekenden, Leadership Challenges en Muskathlons t/m 31 mei. De deelnemers zijn (of zullen) hierover per email op de hoogte worden gesteld.

Lees alle wijzigingen per activiteit op onze speciala pagina: 
4M infopagina over Corona

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01