FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Karakterweekend

Zwitserland

In de maanden sept. & okt.
€ 329,00

zie 'meer info' voor precieze data
inschrijven
 

Algemene informatie

Locatie Zwitserland
Datum In de maanden sept. & okt.
Prijs € 329,00
Startdag Geen
Maximum deelnemers 60 per weekend
Aanvang donderdag 20:00 uur
Einde zondag 13:00 uur
Bijzonder Eigen vervoer van en naar Zwitserland

Zwitserland

AVONTUUR. BESTEMMING. KEUZES.

 Zwitserland berg 4M

Soms is het tijd om je horizon te verbreden. Om stil te staan bij wat er werkelijk toe doet. Om te dealen met de dingen die je dwarszitten. Dat doe je niet thuis. Dat doe je daar. 

Het karakterweekend Zwitserland is een onvergetelijke uitdaging. Een test voor je hart. Een APK voor mannen. Het is een avontuur voor je geest, ziel en lichaam om de grote vragen van het leven aan te gaan.  

Voor 72 uur begeef je je in de adembenemende wildernis van de Zwitserse bergen. In teams van acht tot twaalf personen ga je de strijd aan met de elementen, jezelf en God. Een louterende ervaring met andere kerels die je bepaalt bij wat werkelijk belangrijk is. Niet alleen met je hoofd, maar met elke vezel in je lijf. Je zult vele kilometers afleggen, maar uiteindelijk gaat het om de 30 centimeter tussen hoofd en hart. 

Gedurende de zomer
We bieden het karakterweekend naar Zwitserland maar liefst vijf keer aan deze zomer. Op deze manier geven we iedereen die door het lange coronajaar niet meekon een mogelijkheid voor een moment dat past in jouw agenda.

Coronaproof 
Het weekend is volkomen coronaproof. Ten alle tijden begeef je je in een groep onder het maximaal aantal toegestane mensen en we houden ons aan de geldende Nederlandse en Zwitserse overheidsmaatregelen. 

Flexibiliteit in coronatijd
Karakterweekenden in coronatijd vragen flexibiliteit. In het huidige tempo van versoepelingen van de coronamaatregelen hebben we goede hoop dat de weekenden door kunnen gaan. Doordat de locatie met de auto bereikbaar is zijn we bovendien niet afhankelijk van de mogelijkheid om te vliegen. In het geval dat het weekend door veranderde omstandigheden toch niet door kan gaan, kunnen we je eenvoudig omzetten naar één van de weekenden op een ander moment. 

Aanmelden  
Het weekend start op donderdag om 20:00 rondom Kerns. Zondag uiterlijk om 13:00 sta je weer bij je auto. De kosten zijn € 329,- p.p.

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ hier.

Nog niet ingelogd of geregistreerd op deze website?
Regel dat voor je inschrijving hier: Log in of registreer je om te kunnen aanmelden.

 

Wat is mijn aanmelding waard in corona-tijd?

Wat kijken we er naar uit om er weer samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit in het komende najaar, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:
 • We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
 • Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2022;
 • Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher; vrij te besteden aan elke activiteit van de 4e Musketier (inclusief Arise / Muskathlon / LIFE).

 

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

 • Je opereert in een team van acht tot twaalf mannen. Je mag dit team zelf samenstellen, je mag je ook individueel opgeven, dan delen wij je in. Ook als je als compleet team wilt deelnemen dient iedere persoon zich afzonderlijk aan te melden via onderstaand formulier. Je teamwens kun je in het opmerkingenveld noteren.
 • Iedereen regelt individueel of per team de reis naar Zwitserland (exacte locatie ontvang je per mail vlak voor vertrek).
 • Deelname kost € 329,- euro per persoon. Dit bedrag is exclusief je reis.
 • Voor dit karakterweekend wordt geen startdag georganiseerd, we zien elkaar in Zwitserland.
 • Op donderdagavond om 20.00 uur worden alle deelnemers in de omgeving van Kerns verwacht. De exacle locatie, ca 8,5 uur rijden vanaf Utrecht, krijg je later.
 • Op zondag word je rond het middauur terug gebracht naar je auto.
 • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs te hebben.
 • Op de paklijst vind je de benodigde spullen voor het weekend.
 • Na het weekend ontmoeten we elkaar weer op een terugkomavond. Datum en locatie volgen nog z.s.m. 
 • Je dient zelf afdoende verzekerd te zijn tegen alle schade aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP) die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt.

  Daarnaast dien je te beschikken over een adequate reis- en ziektekostenverzekering die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt, inclusief eventuele repatriëringskosten.

  Je moet verzekerd zijn voor deelname aan een buitensport activiteit in de categorie avontuurlijk en/of gevaarlijk in het land waar een weekend plaatsvindt. Indien de verzekeringsmaatschappij van jou dit heeft uitgesloten, dan dien je hiervoor een aparte verzekering te sluiten. Een weekend kan door de verzekeringsmaatschappij worden beoordeeld als avontuurlijk of gevaarlijk. Dit verschilt per verzekering.

 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:
  • Een bedrag van € 75,- euro betaal je altijd.
  • Bij annulering binnen twee maanden van de start van het weekend betaal je 100%
 • Sluit een annuleringsverzekering af die bij onvoorziene (medische) omstandigheden deze kosten dekt.
 • Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. Let op: als je met meerdere personen in één team wilt deelnemen zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden. Er worden geen plekken voor teamleden open gehouden.

 47643204301 5ac192de8d b


Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je om te kunnen aanmelden.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 1119
8001 BC  ZWOLLE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01