FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Karakterweekend

Schotland 7-10 oktober 2021

7-10 oktober 2021
€ 329,-

inschrijven

Algemene informatie

Locatie Schotland
Datum 7-10 oktober 2021
Prijs € 329,-
Startdag Geen
Maximum deelnemers 200
Aanvang 7 oktober 17:30
Einde 10 oktober 13:00
Bijzonder Eigen vervoer van en naar Schotland

Schotland 7-10 oktober 2021

Ben je klaar voor een avontuur temidden van oogverblindend, verpletterend natuurschoon in de Schotse Hooglanden? Durf jij de ultieme karaktertest aan in een gebied waar visarenden, wilde katachtigen en kuddes herten de dienst uit maken? Zie je uit naar een diep louterende ervaring, met andere kerels, met God? Meld je dan nu aan voor het Karakterweekend van de 4e Musketier in de Schotse Hooglanden.

Honderden mannen gingen je voor in de levensverrijkende ervaring van een 4e Musketier Karakterweekend. Vriendschappen zijn verdiept, harten gereinigd, relaties hersteld. We zien uit naar een nieuw weekend, buiten, in de woeste natuurelementen, als mannen onder elkaar. Het weekend wordt georganiseerd in de Schotse Hooglanden, een adembenemend mooi berggebied. Vier dagen lang zul je in teams van acht tot twaalf personen de strijd aangaan met de elementen, jezelf en God. En uiteindelijk zal er maar Eentje winnen… Tijdens het weekend worden steeds door fysieke ervaringen geestelijke lessen beleefd en geïnternaliseerd. Je zult vele kilometers afleggen, maar uiteindelijk gaat het om de 30 centimeter tussen hoofd en hart.

Het 4e Musketier team staat klaar om je een onvergetelijke geestelijke en fysieke reis te laten ervaren, waarbij je niet alleen verliefd wordt op Zwitserland, maar bovenal op God.

Wat is mijn aanmelding waard in corona-tijd?
“Wat kijken we er naar uit om er weer samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit in het komende najaar, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:
- We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum; 
- Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2021;
- Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher; vrij te besteden aan elke activiteit van de 4e Musketier (inclusief Arise / Muskathlon / LIFE).”

32700640967 ca4fffdc08 b

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

 • Je opereert in een team van acht tot twaalf mannen. Je mag dit team zelf samenstellen, je mag je ook individueel opgeven, dan delen wij je in. Ook als je als compleet team wilt deelnemen dient iedere persoon zich afzonderlijk aan te melden via onderstaand formulier. Je teamwens kun je in het opmerkingenveld noteren.
 • Iedereen regelt individueel of per team de reis naar Glasgow Internatinal Airport.
 • Deelname kost € 329,- euro per persoon. Dit bedrag is exclusief je reis.
 • Voor dit karakterweekend wordt geen startdag georganiseerd, we zien elkaar dus op 7 oktober in Schotland.
 • Om 17.30 (Schotse tijd) worden alle deelnemers op Glasgow International Airport verwacht.
 • Op 10 oktober word je om ongeveer 15.00 uur afgeleverd op Glasgow International Airport. Let op: je kunt dus geen terugvlucht boeken die vroeger dan 16.00 vertrekt!
 • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs te hebben.
 • Op de paklijst vind je de benodigde spullen voor het weekend.
 • Na het weekend ontmoeten we elkaar weer op een terugkomavond. Datum en locatie volgen nog z.s.m. 
 • Je dient zelf afdoende verzekerd te zijn tegen alle schade aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP) die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt.

  Daarnaast dien je te beschikken over een adequate reis- en ziektekostenverzekering die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt, inclusief eventuele repatriëringskosten.

  Je moet verzekerd zijn voor deelname aan een buitensport activiteit in de categorie avontuurlijk en/of gevaarlijk in het land waar een weekend plaatsvindt. Indien de verzekeringsmaatschappij van jou dit heeft uitgesloten, dan dien je hiervoor een aparte verzekering te sluiten. Een weekend kan door de verzekeringsmaatschappij worden beoordeeld als avontuurlijk of gevaarlijk. Dit verschilt per verzekering.

 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:
  • Een bedrag van € 75,- euro betaal je altijd.
  • Bij annulering binnen twee maanden van de start van het weekend betaal je 100%
 • Sluit een annuleringsverzekering af die bij onvoorziene (medische) omstandigheden deze kosten dekt.
 • Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. Let op: als je met meerdere personen in één team wilt deelnemen zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden. Er worden geen plekken voor teamleden open gehouden.

 47643204301 5ac192de8d b


Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je om te kunnen aanmelden.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 1119
8001 BC  ZWOLLE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01