FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Karakterweekend

Karakter Challenge Online augustus 2020

donderdag 6 t/m zondag 9 augustus 2020
Nu tijdelijk € 50,-

Wees op alles voorbereid..
inschrijven

Algemene informatie

Locatie Thuis
Datum donderdag 6 t/m zondag 9 augustus 2020
Prijs Nu tijdelijk € 50,-
Startdag Geen
Maximum deelnemers 250
Aanvang Donderdagavond 20:55 uur
Einde Zondagochtend 08:00 uur
Bijzonder Volledig online en (rondom) huis

Karakter Challenge Online augustus 2020

* INTRODUCTIE AANBIEDING - KARAKTER CHALLENGE ONLINE TIJDELIJK VOOR MAAR € 50,- *

Karakter Challenge Online is een Online Karakterweekend dat echt anders is. Het is een avontuur dat je mentaal, fysiek en geestelijk op de proef zal stellen. Het daagt je uit en je komt jezelf tegen. Het is een wake-up call. Het is een test.

Uniek is dat deze KARAKTER CHALLENGE ONLINE is ontwikkeld is rondom JOU en ruimte laat voor dagelijkse verplichtingen. Het is een op maat gemaakt AVONTUUR dat je vanuit huis aan kunt gaan.Dit vereist inspanning en toewijding. Jij zult moeten afwegen hoe je je tijd verdeelt. Want je kunt je niet op elk moment voor de volle 100% aan alles committeren. Regelmatig zullen wij je vertellen wat je moet doen, maar je hebt zelf controle over hoe en wanneer je de dingen doet.
Je zult een flexibele agenda nodig hebben van donderdag 21:00 uur - zondag 8:00 uur. Wees slim en creatief. 

Heb jij lef om mee te doen? Meld je aan!

"Ik begon deze Karakter Challenge Online omdat ik toch niets had te doen, ik had niets te verliezen, en wat een ervaring was het! Het heeft me even stil gezet. De taken door de dag heen, de opdrachten die ik moest doen, maar ook de tijd nemen om te relaxen. Ik heb geleerd hoe ik beter kan plannen. Tussen werk en privé was dit programma goed te doen. " J.B.

'Ik ben erachter gekomen dat er meer in mij zit dan ik dacht. Ik ben erachter gekomen dat de muren die ik om mij heen heb opgetrokken toch afgebroken kunnen worden. Wauw, wat een tijd!' M.G.

"Ik heb echt genoten van de Karakter Challenge Online en heb er veel aan gehad. Het heeft me veel meer gedaan dan ik dacht," P.R.

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

 • Je opereert in een groep/team van 5 à 6 mannen. Je mag dit team zelf samenstellen, je mag je ook individueel opgeven, dan delen wij je in. Ook als je als compleet team wilt deelnemen dient iedere persoon zich afzonderlijk aan te melden via onderstaand formulier. (Je teamwens kun je in het opmerkingenveld noteren).
 • Deelname kost € 50,- per persoon (tijdelijk introductietarief)
 • Voor deze Karakter Challenge Online wordt geen startdag georganiseerd, het programma start donderdagavond om 21:00 uur.
 • Waarschuwing: het inpassen van je deelname aan de Karakter Challenge Online naast je andere verplichtingen en bezigheden vereist toewijding. Je zult initiatief moeten nemen en proactief moeten zijn. Regelmatig zul je opdrachten krijgen en taken moeten uitvoeren (soms ook binnen werktijd). Je zult een flexibele agenda nodig hebben van donderdag 21:00 uur - zondag 8:00 uur. De Karakter Challenge Online zal veel van je vragen. Misschien moet je je vrienden en familie informeren dat je dit weekend bezet bent. 
  Houd in iedergeval de volgende momenten vrij in je agenda:

  · Donderdagavond 21:00 uur

  · Vrijdagochtend (vroeg), vrijdagavond

  · Zaterdagochtend (vroeg) en zaterdagavond van 17:00-18:00 uur

  · Zondagochtend van 07:00-08:00 uur

 • Bereid je voor: https://remote.xtremecharacterchallenge.com/p/faq-netherlands

 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:
  • Voor de Karakter Challenge Online geldt geen geld terug
  • Kun je in het weekend waarvoor je je hebt aangemeld toch niet, dan mag je een volgend weekend meedoen.
 • Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. Let op: als je met meerdere personen in één team wilt deelnemen zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden en melden bij wie ze in het team willen. Er worden geen plekken voor teamleden open gehouden.

Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je om te kunnen aanmelden.

Aanmelden voor dit avontuur is niet meer mogelijk. 

Je vindt de actieve weekenden hier: https://de4emusketier.nl/weekenden/overzicht-karakterweekenden

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01