FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Karakterweekend

Schotland april 2019

11-14 april 2019
€ 299,00

inschrijven

Algemene informatie

Locatie Schotland
Datum 11-14 april 2019
Prijs € 299,00
Startdag 9 maart 2019
Maximum deelnemers 100
Aanvang 11 april 17:30
Einde 14 april 15:00
Bijzonder Eigen vervoer van en naar Schotland

Schotland april 2019

Ben je klaar voor een avontuur temidden van oogverblindend, verpletterend natuurschoon in de Schotse Hooglanden? Durf jij de ultieme karaktertest aan in een gebied waar visarenden, wilde katachtigen en kuddes herten de dienst uit maken? Zie je uit naar een diep louterende ervaring, met andere kerels, met God? Meld je dan nu aan voor het Karakterweekend van de 4e Musketier in de Schotse Hooglanden.

Honderden mannen gingen je voor in de levensverrijkende ervaring van een 4e Musketier Karakterweekend. Vriendschappen zijn verdiept, harten gereinigd, relaties hersteld. We zien uit naar een nieuw weekend, buiten, in de woeste natuurelementen, als mannen onder elkaar. Het weekend wordt georganiseerd in de Schotse Hooglanden, een adembenemend mooi berggebied. Vier dagen lang zul je in teams van acht tot tien personen de strijd aangaan met de elementen, jezelf en God. En uiteindelijk zal er maar Eentje winnen… Tijdens het weekend worden steeds door fysieke ervaringen geestelijke lessen beleefd en geïnternaliseerd. Je zult vele kilometers afleggen, maar uiteindelijk gaat het om de 30 centimeter tussen hoofd en hart.

Het 4e Musketier team staat klaar om je een onvergetelijke geestelijke en fysieke reis te laten ervaren, waarbij je niet alleen verliefd wordt op Schotland, maar bovenal op God.

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

 • Je opereert in een team van acht tot tien mannen. Je mag dit team zelf samenstellen, je mag je ook individueel opgeven, dan delen wij je in. Ook als je als compleet team wilt deelnemen dient iedere persoon zich afzonderlijk aan te melden via onderstaand formulier. Je teamwens kun je in het opmerkingenveld noteren.
 • Iedereen regelt individueel of per team de reis naar Glasgow Internationla Airport.
 • Deelname kost 299 euro per persoon. Dit bedrag is exclusief je reis naar en van Glasgow.
 • Om 17.30 (Schotse tijd) op 11 april worden alle deelnemers op Glasgow Internationla Airport verwacht.
 • Op 14 april word je om ongeveer 15.00 uur afgeleverd op Glasgow Internationla Airport. Let op: je kunt dus geen terugvlucht boeken die vroeger dan 16.00 vertrekt!
 • Als je gaat vliegen bevelen we onze L.I.F.E. partner UNIGLOBE Smart Business Travel aan. Neem contact met hen op via 0348 – 764683 of 4M@uniglobesbt.nl ovv van 4M Schotland 2019.
 • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs te hebben.
 • Zaterdag 9 maart van 8.00 tot 14:00 is de startdag van het Karakterweekend – onmisbaar voor alle deelnemers. De locatie hiervoor is in het midden van Nederland.
 • Op de paklijst vind je de benodigde spullen voor het weekend.
 • Op 24 mei 2019 is de terugkomavond voor het 4M weekenden Schotland. De locatie is ergens in het midden van Nederland. 
 • De 4e Musketier heeft een collectieve reisverzekering inclusief annuleringsdekking afgesloten waaronder alle deelnemers verzekerd zijn (voor zover niet elders verzekerd).
 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:
 • Een bedrag van 75 euro betaal je altijd.
 • Bij annulering na 1 februari 2019 betaal je 50%.
 • Bij annulering na 1 maart 2019 betaal je 100%
 • Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. Let op: als je met meerdere personen in één team wilt deelnemen zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden. Er worden geen plekken voor teamleden open gehouden.

 


Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je om te kunnen aanmelden.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01

sbb beeldmerk