FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Oktober 2010

Hoe kan ik aangeven bij wie ik in het team wil?

Bij inschrijving kan je jouw teamwens in het daarvoor bestemde opmerkingenveld noteren. Wij houden hier rekening mee wanneer we de teams indelen.

Hoe kan ik een heel team aanmelden?

Als je met een compleet team wilt deelnemen, moet iedere persoon zich afzonderlijk aanmelden via het inschrijfformulier. Geef per persoon aan dat jullie met elkaar een team vormen, dan kunnen we dit meenemen bij de teamindeling.

Met hoeveel personen kom je in een team?

Je opereert in een team van 8-12 personen.

Waarom werken jullie met teams?

Het is goed om als team op te trekken tijdens een weekend, zo kun je elkaar motiveren en bemoedigen. En praktisch: als team kan je onderling spullen verdelen en eventueel samen reizen naar je bestemming.

Kan ik mij ook individueel opgeven?

Ja, dit kan zeker. Bij het indelen van de teams houden wij rekening met de samenstelling van het team en de woonplaats.

Wanneer wordt de teamindeling bekend gemaakt?

Uiterlijk 2 weken voor de startdag of de start van het weekend, ontvang je de teamindeling. Dit, omdat er tot kort voor het weekend wijzigen kunnen ontstaan in de teamsamenstelling. Heb jij een teamwens aangegeven, dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Kan ik de andere deelnemers van tevoren ontmoeten?

Als er een startdag is, dan kan je andere deelnemers en je teamgenoten ontmoeten. Is dit niet het geval, dan ontmoet je elkaar op het weekend. Wel kan je dan van tevoren al contact leggen met je team, waar jij de contactgegevens van ontvangt.

Kan ik met andere deelnemers meerijden?

Wanneer de teams bekend worden gemaakt, ontvang je elkaars contactgegevens. Op die manier kan je onderling het carpoolen regelen.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 1119
8001 BC  ZWOLLE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01