FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Fit to serve

Fit to Serve leiderschaps-ontwikkelingsreis naar Kreta

24-27 mei 2019
€ 350,00

KRETA
inschrijven

Algemene informatie

Locatie Kreta
Datum 24-27 mei 2019
Prijs € 350,00
Startdag 27 april
Maximum deelnemers 100
Aanvang vrijdag 24 mei 21:00
Einde maandag 27 mei 10:00
Bijzonder Eigen vervoer naar Kreta (boek geen ticket voor 1 maart!). Dit weekend is van vrijdag t/m maandag!

Fit to Serve leiderschaps-ontwikkelingsreis naar Kreta

thumb

In mei 2019 organiseert De 4e Musketier in samenwerking met vrouwenbeweging Arise en de VEZ een bijzondere reis naar Kreta. Vier dagen lang maak je een schitterende tocht aan de zuid-westkust van Kreta, waarbij ervaren trainers je meenemen in een traject van persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling. Tijdens het Fit to Serve weekend maak je een mooie, maar niet te zware tocht door de bergen van Kreta, waarbij je via een ruige kloof afdaalt naar zee. Je trekt op met een team mannen of vrouwen die net als jij verdieping zoeken en stappen willen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Elke dag vinden er enkele sessies plaats waarbij je door een mix van onderwijs, reflectie, delen en verwerking thema’s als identiteit, kwetsbaarheid, wilskracht en Bijbelse principes van leiderschap behandeld.

De Fit to Serve wordt gehouden op Kreta. Voor veel mensen is Kreta niet meer dan een toeristische bestemming. Het eiland heeft echter een rijke geschiedenis aan leiderschap en wilskracht. De schitterende natuur vormt een prachtig decor voor een ferme karaktertraining. De Samariakloof staat bekend als de ruigste kloof van Europa. De westkant van het eiland is ruig, ongerept en uitgestrekt. We trekken door fantastisch berglandschap, bezoeken afgelegen baaitjes met parelwitte stranden en maken kennis met de bijzondere geschiedenis van het eiland.

Het trainingsprogramma in deze unieke setting zorgt voor een onvergetelijke ervaring met levensveranderende potentie. Als er ergens in jou een droom sluimert voor jouw omgeving, als jouw hart warm klopt voor jouw medemens, als jij het maximale uit jouw leven wil halen, zorg dan dat je erbij bent op deze Fit to Serve.

Deze reis is voor zowel mannen als vrouwen, waarbij de vrouwen en mannen niet gezamenlijk optrekken, maar in gescheiden routes. 

Begeleidend team
Henk Stoorvogel & Eugene Poppe

Opzet
Team van 10 mannen of vrouwen 
Veel tijd voor reflectie, bezinning en persoonlijke stille tijd
Veel tijd voor diep delen en leren van elkaar
Inspirerend onderwijs
Schitterende expeditie door overweldigend landschap
Bijzondere afstemming tussen inhoud, fysieke inspanning, geestelijke training, voedsel en broederschap

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

 • Je opereert in een team van acht tot tien man. Je mag dit team zelf samenstellen, je mag je ook individueel opgeven, dan delen wij je in. Ook als je als compleet team wilt deelnemen dient iedere persoon zich afzonderlijk aan te melden via onderstaand formulier.
 • De paklijst voor dit weekend vind je hier.
 • Deelname kost 350 euro per persoon. Dit bedrag is exclusief reiskosten naar Kreta.
 • Er is een startdag in het midden van het land op zaterdag 27 april.
 • Je wordt op vrijdag 24 mei om 21:00 uur verwacht op Kreta (luhcthaven Chania). Boek geen ticket voor 1 maart! Bij te weinig deelnemers is het mogelijk dat het weekend niet kan doorgaan.
 • Boek je zelf een vlucht, kies dan een vlucht die niet later dan 20.30 in Chania aankomt.
 • Voor dit weekend geldt een minimum aantal deelnemers. Indien dit minimumaantal deelnemers niet wordt gehaald, kunnen wij er voor kiezen het weekend te annuleren. Wij adviseren je te wachten met het boeken van je ticket tot het minimum aantal deelnemers is behaald. Wij zullen je hierover informeren. Uiterlijk 3 maanden voor het weekend zullen hierover beslissen en berichten.
 • Op maandag 27 mei eindigt het programma rond 10.00. Boek geen terugvlucht eerder dan 11.00 uur!
 • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs te hebben.
 • De terugkomavond voor alle 4M weekenden en Muskathlons in het najaar, datum volgt. De locatie is in het midden van Nederland.
 • De 4e Musketier heeft een collectieve reisverzekering inclusief annuleringsdekking afgesloten waaronder alle deelnemers verzekerd zijn (voor zover niet elders verzekerd).
 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:
  • Een bedrag van 75 euro betaal je altijd.
  • Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 50%.
  • Bij annulering binnen één maand voor de start van het weekend betaal je 100%.
 • Er is ruimte voor 50 vrouwen en 50 mannen. Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. Let op: als je met meerdere personen in één team wilt deelnemen, zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden. Er worden geen plekken voor teamleden open gehouden.


Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je om te kunnen aanmelden.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01

sbb beeldmerk