FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

  • banner blok
  • banner blok3
  • banner blok2

één strijd, één avontuur,

één jaar, één reis en uiteindelijk één dag…

voor gerechtigheid. Ga jij mee?

Fit to serve

Ontdek en ontwikkel de leider in jezelf. Elke man is geroepen om leiding te geven. In ieder geval aan zichzelf. Zonder zelfleiderschap is het onmogelijk om goed leiding te geven aan je gezin. En iemand die zijn gezin niet goed kan leiden, kan geen leiding geven in de plaatselijke gemeente of de samenleving. Fit to Serve helpt jou om jouw leiderschap te ontdekken, te groeien in zelfleiderschap en te ontwikkelen in leiderschap voor je gezin en jouw plek in de gemeente en de samenleving.

Fit to Serve is een intensief trainingsprogramma waar je uitgedaagd wordt om te groeien in gezond geestelijk leiderschap. Een belangrijke eerste stap in het geven van leiding, is het leiding geven aan jezelf. Het is belangrijk om als leider zowel fysiek, geestelijk als mentaal topfit te zijn, zodat je maximaal dienstbaar kunt zijn in het Koninkrijk van God. De vijf thema’s die tijdens de Fit to Serve centraal staan zijn:

Identiteit
Kwetsbaarheid
Wilskracht
Geestkracht
Teamgeest

DOWNLOADS

screenshot 2

 

Onze wijzigingen rondom Corona

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus heeft 4M Nederland en de bijbehorende labels de 4e Musketier, Arise, 4Life en Muskathlon, kunnen geplande activiteiten niet doorgaan. Dit betreft ook alle geboekte Arise- en karakter-weekenden, Leadership Challenges en Muskathlons t/m 31 mei. De deelnemers zijn (of zullen) hierover per email op de hoogte worden gesteld.

Lees alle wijzigingen per activiteit op onze speciala pagina: 
4M infopagina over Corona

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01