FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

4M Academy

4M Academy 2021 - De Man in de Arena

8 maart 2021 - 7 februari 2022
€ 780,- 9 avonden | Weekend op Kreta

Inclusief verblijfskosten | Exclusief vlucht
inschrijven

Algemene informatie

Locatie Nederland en Kreta
Datum 8 maart 2021 - 7 februari 2022
Prijs € 780,- 9 avonden | Weekend op Kreta
Startdag Geen
Maximum deelnemers 40
Aanvang maandagavond 8 maart 2021
Einde maandagavond 7 februari 2022
Bijzonder Inclusief weekend op Kreta van 24-27 juni!

4M Academy 2021 - De Man in de Arena

4M Academy – De man in de Arena

Een man definieert zichzelf door de keuzes die hij maakt. Hij stelt prioriteiten en neemt risico’s. Hij heeft een doel, een missie om voor te leven en vol voor te gaan. Want een man zonder missie is als een feest zonder muziek. Een man wil uitdagende en zinvolle dingen doen met en voor interessante mensen. Hij heeft goede antwoorden nodig op de vragen: waar ga ik heen? Wie neem ik mee? En voor wie doe ik dit?
Boek voor Mannen – Elco Smit

Op 8 maart 2021 start voor de 2e keer de 4M Academy met een jaarprogramma onder de titel” De man in de Arena.” . Op dit moment volgen zo’n 40 mannen vanuit het hele land dit programma in Veenendaal. Ondanks de beperkingen van Corona en het moeten lesgeven en elkaar ontmoeten in kleine groep via Zoom is de reactie van de deelnemers zeer goed. 

Dit is hét trainingsjaar, waarin je als man groeit in ‘man zijn’ zoals God het bedoeld heeft. Als deelnemer groei je in mentaal, geestelijk en fysiek opzicht zodat jij stevig in jouw bestemming kan staan als man van God. Het jaarprogramma bestaat uit 9 cursusavonden én een onvergetelijk weekend op Kreta  In een jaar tijd neemt cursusleider Eugene Poppe je mee en krijg je les van inspirerende docenten waaronder Henk Stoorvogel, Theo van der Heuvel en Wouter de Vos.

Cursusdata 2021: 8 maart 2021; 12 april 2021; ;10 mei 2021; 24-27 juni 2021 (Kreta-weekend); 6 september 2021; 4 oktober 2021; 8 november 2021; 6 december 2021; 10 januari en 7 februari 2022

Inhoudelijk programma
Tijdens de 4M Academy word je gestimuleerd om na te denken over de diverse aspecten van ‘man zijn’. ‘Man zijn’ heeft alles te maken met Gods gedachten over verantwoordelijkheid nemen. Met een open Bijbel en vanuit aanvullende literatuurstudies komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • De kenmerken en uitdagingen van de hedendaagse man
 • De man op weg naar zijn bestemming
 • Zelfreflectie en zelfkennis: wie ben jij als man? 
 • In hoeverre bepalen de drijfveren het leven van de man
 • De kracht van dromen, de kracht van kwetsbaarheid, het belang van wilskracht
 • Het ontwikkelen van een gezonde identiteit; worden wie je ben
 • Het communiceer van jouw overtuigingen
 • Geestelijke en mentale nalatenschap
 • Mannen verbonden in broederschap

Het Kreta-weekend
Een absoluut hoogtepunt in het cursusjaar: het Kreta-weekend. Het weekend bevat bekende 4M-elementen zoals het slapen onder de open hemel, lopen door de ongerepte natuur en veel rake levenslessen uit Gods Woord. Tegelijkertijd biedt het meer en gaat het dieper. Kreta is de plek, waar mannen opnieuw bepaald worden hun bestaan en bestemming… als man voor de Koning natuurlijk.  Wanneer vanwege Corona het niet mogelijk is om naar Kreta te gaan wordt dit weekend gehouden ergens op een prachtige plek in Nederland. 

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

 • De paklijst voor het Kreta weekend vind je hier.

 • De kosten voor de Academy, inclusief verblijfskosten op Kreta bedragen € 780,00. Betaling kan plaatsvinden in 3 termijnen op factuurbasis. 

 • De kosten voor de vliegticket naar Kreta is niet bij de prijs inbegrepen. We zullen wel een ticket voor je boeken. We zullen rekeninghouden met de gunstig mogelijkste prijzen en vliegtijden.

 • Leslocatie in Nederland is Veenendaal, De Schutterij 2
 • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs en reisverzekering te hebben.

 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier: annuleren van je deelname aan de 4M Academy is altijd mogelijk. Daarbij is afhankelijk van het moment van annuleren een maximale refund van 150 euro mogelijk.

 • Voor de 4M Academy 2021 zijn 40 plaatsen beschikbaar. Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. 

 

 


Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Aanmelden voor dit avontuur is niet meer mogelijk. Dit weekend is vol!

Je vindt de actieve weekenden hier: https://de4emusketier.nl/weekenden/overzicht-karakterweekenden

Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je om te kunnen aanmelden.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 1119
8001 BC  ZWOLLE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01