FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

4M Academy

4M Academy - De Man in de Arena

maandagavond 13 januari 2020 - 7 december 2020
€ 849,- inclusief vlucht en verblijfskosten op Kreta

4M ACADEMY
inschrijven

Algemene informatie

Locatie Nederland en Kreta
Datum maandagavond 13 januari 2020 - 7 december 2020
Prijs € 849,- inclusief vlucht en verblijfskosten op Kreta
Startdag Geen
Maximum deelnemers 40 - VOLGEBOEKT
Aanvang maandagavond 13 januari 2020
Einde maandagavond 7 december 2020
Bijzonder Inclusief weekend op Kreta van 15-18 mei!

4M Academy - De Man in de Arena

Een man definieert zichzelf door de keuzes die hij maakt. Hij stelt prioriteiten en neemt risico’s. Hij heeft een doel, een missie om voor te leven en vol voor te gaan. Want een man zonder missie is als een feest zonder muziek. Een man wil uitdagende en zinvolle dingen doen met en voor interessante mensen. Hij heeft goede antwoorden nodig op de vragen: waar ga ik heen? Wie neem ik mee? En voor wie doe ik dit?

Boek voor Mannen – Elco Smit

Man zijn heeft alles te maken met verantwoordelijkheid nemen. In de 4M Academy willen we mannen in 9 maandagavonden - verdeeld over het jaar - en een Adventure weekend op Kreta stimuleren om na te denken over de diverse aspecten van Man Zijn. Maar ook hoe deze Man mentaal, geestelijk en fysiek kan groeien en staan in zijn bestemming als Man van God. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn:

 • Kenmerken van de hedendaagse man en de goddelijke man.
 • De man op weg naar zijn bestemming. Van wilde naar wijze man.
 • Het ontwikkelen van een gezonde identiteit – worden wie je ben.
 • Zelfkennis – het evalueren van de reeds afgelegde levensweg.
 • Wie ben ik – het maken van een DISC persoonlijkheidsprofiel.
 • De kracht van dromen.
 • De kracht van kwetsbaarheid.
 • Het ontwikkelen van sociale en emotionele vaardigheden.
 • Het belang van wilskracht.
 • De waarde van vriendschap.
 • Hoe communiceer je op een enthousiaste manier je overtuigingen?
 • Wat doet seks, macht en geld met jou?
 • Geestelijke en mentale nalatenschap.

Alle onderwerpen worden vanuit bijbels perspectief en hedendaagse literatuurstudies behandeld. De 4M Academy – een nieuw fenomeen binnen 4M - start op maandagavond 13 januari 2020 en eindigt op 7 december 2020. Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Van 15-18 mei 2020 zal het Adventure
weekend op Kreta worden gehouden. De kosten voor de Academy, inclusief de vlucht en verblijfskosten op Kreta bedragen € 849,00. Betaling kan plaatsvinden in 3 termijnen.

De leider/ spreker van de 4M Academy is Eugene Poppe, een senior met veel ervaring op allerlei gebieden van het leven. Op dit moment is hij o.a. verantwoordelijk voor de inhoudelijke kant van de karakterweekenden. Naast hem zullen o.a Henk Stoorvogel, Wouter de Vos en Theo van den Heuvel spreken.

Een onvergetelijk weekend op Kreta
Lopen in de ongerepte natuur, slapen onder een open hemel, levenslessen leren uit de Kretense geschiedenis, zwemmen in een heldere blauwe zee en genieten van de aanwezigheid van een aantal mannen, waarmee je al een paar maanden optrekt. Kreta is de plek, waar mannen opnieuw bepaald worden bij hun man zijn en hun bestemming. Daar identificeren ze zich met de bekende uitspraak van Theodore Roosenveld, de 26e president van Amerika en ontvanger van de nobelprijs van de Vrede, die zei:

“Het is niet de criticus die telt; niet degene die ons erop wijst waarom de sterke man struikelt, of wat de man van de daad beter had kunnen doen. De eer komt toe aan de man die daadwerkelijk in de arena staat, zijn gezicht besmeurd met stof, zweet en bloed; die zich kranig weert; die fouten maakt en keer op keer tekortschiet, omdat dat nu eenmaal onvermijdelijk is; die desondanks toch probeert iets te bereiken; die groot enthousiasme en grote toewijding kent; die zich helemaal geeft voor de goede zaak; die, als het meezit, uiteindelijk de triomf van een grootse verrichting proeft, en die, als het tegenzit en als hij faalt, in elk geval grote moed heeft getoond …”

Dus…geef je op voor de 4M Academy en stap in de arena.

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

 • De paklijst voor het Kreta weekend vind je hier.

 • De kosten voor de Academy, inclusief de vlucht en verblijfskosten op Kreta bedragen € 849,00. Betaling kan plaatsvinden in 3 termijnen op factuurbasis.

 • Leslocatie in Nederland is Veenendaal, De Schutterij 2
 • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs en reisverzekering te hebben.

 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier: annuleren van je deelname aan de 4M Academy is altijd mogelijk. Daarbij is afhankelijk van het moment van annuleren een maximale refund van 150 euro mogelijk.

 • Voor de 4M Academy 2020 zijn 40 plaatsen beschikbaar. Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving.

Interesse, maar nog vragen? Geen probleem. Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! NB: de 4M Academy 2020 is reeds volgeboekt!

Meteen aanmelden? Registreer je of log in op je account en schrijf je in via het uitgebreide formulier onder het interesse formulier.

Interesse 4M Academy 2020 (volgeboekt)

Ongeldige invoer

Ongeldige mailadres

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je om te kunnen aanmelden.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01