FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

  • ISR3 klein koepel

Leadership Challenge Israël

Leadership Challenge

LC Israël nov 2019

31 okt - 4 nov 2019
€ 1.599,-

Ondernemen vanuit de bron
inschrijven

Algemene informatie

Locatie Israël
Datum 31 okt - 4 nov 2019
Prijs € 1.599,-
Startdag Geen
Aanvang 31 oktober 2019
Einde 4 november 2019
Bijzonder Doelgroep: Toptraining voor ondernemers en leiders

LC Israël nov 2019

Een onvergetelijke reis door Israël en de evangeliën die jouw blik om te ondernemen met Jezus in je bedrijf en carrière voorgoed zal veranderen. High-impact training in leiderschap en ondernemerschap in het land van de Bijbel rondom het thema: Ondernemen vanuit de bron. We laten ons tijdens de reis inspireren door Psalm 1 waar vrucht dragen, laten bloeien en staan als een boom centraal staan. De ultieme Israël-beleving in vijf dagen voor professionals, ondernemers en leiders.

ISR3 klein 2ISR3 klein 2ISR2 klein

Met een kleine groep doorkruis je Israël van zuid naar noord in vijf dagen. Tijdens deze reis ontvang je high-impact training in ondernemerschap en leiderschap én is er veel gelegenheid tot gezamenlijke reflectie op de manier waarop je in het leven, je carrière en je bedrijf staat. Dit alles op basis van het onderwijs van Jezus in de evangeliën, waardoor je samen met andere professionals een intense, geestelijke reis maakt. Wat deze reis uniek maakt is dat je dit onderwijs ontvangt in de setting en op de locatie waar de Bijbelverhalen hebben plaatsgevonden.

Programma
Het programma start met een trekking en overnachting in de Negev-woestijn. Vanuit de woestijn reis je naar de Dode Zee. Na een overnachting beklim je de volgende ochtend de Massada. De volgende dag breng je door in Jeruzalem, met o.a. een bezoek aan de hof van Getsemane, de Klaagmuur en de Graftuin. In Jeruzalem verblijf je op een locatie met indrukwekkend uitzicht over de stad. Vanuit Jeruzalem reizen we met elkaar naar het noorden, waar we via de Jesus-trail van Nazareth naar Kapernaum aan het meer van Galilea lopen. Deze route werd vroeger ook gebruikt door Jezus en zijn discipelen. De laatste nacht breng je door in Galilea, waarna we de volgende dag terugreizen naar Tel Aviv en Nederland.

Trainingsprogramma
• Ondernemen hoef je niet alleen te doen
• Jezus’ visie op leiderschap
• Het ritme van leiders
• De donkere nacht van de ziel
• Ondernemen en leiderschap met impact
• Gevoed worden en anderen inspireren
• Je droom leven en je verlangen uitspreken
• De kracht van kwetsbaarheid
• Welke prijs betaal jij voor jouw carrière of onderneming?

Data & kosten
De LC Israël vindt plaats van 31 oktober – 4 november 2019 en kost 1.599 euro per persoon. Deze kosten zijn exclusief BTW en exclusief de kosten van het vliegticket naar Tel Aviv. De 4e Musketier zal het ticket voor je boeken.

Tijdens de reis trek je op met een kleine groep ondernemers, leiders en professionals die allemaal verlangen naar versterking van zelfleiderschap en groei in ondernemerschap en navolging van Jezus.

Trainers
TheoTheo van den Heuvel: Voorganger Stadskerk in Groningen, spreker en mede oprichter van de 4e Musketier. Vader van vier kinderen. Auteur van De 4e Musketier, G-Kracht en Bidden - Leren van Jezus.

 

John van den HeuvelJohn van den Heuvel: Trainer en coach van ondernemers. Vader en Opa. Schrijver van Coachen met Passie en High Impact teams. Oud-eigenaar en CEO van DOOR Training International . Oprichter van Bzzzonder: kindercentra met een christelijke identiteit.

Jan van GochJan van Goch: Coach van ondernemers en professionals. Vader van 3 dochters en een zoon. Mede oprichter en voormalig eigenaar van software bedrijf Connexys – Bullhorn, Partner bij Growtivity: software voor Healthcare.

 

Benne van LeeuwenBenne van Leeuwen: Advocaat en oprichter van VLDW advocaten met als specialisme ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en insolventierecht. Tevens arbiter en mediator. Vader van 2 dochters.

 

Doel/verlangenOns verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carrière en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

 

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

De prijs van 1.599 euro is exclusief BTW en exclusief je vliegticket. Voor beide ontvang je een factuur.

Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:

  • Een bedrag van 250 euro en de kosten voor je vliegticket betaal je altijd.
  • Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 50%.
  • Bij annulering binnen één maand voor de start van het weekend betaal je 100%.

Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je om te kunnen aanmelden.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01