FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

  • ISR3 klein koepel
  • Leadership Challenge Israël

Leadership Challenge

LC Israël maart 2019

28 maart - 1 april 2019
1.599,-

Alleen echtparen
inschrijven

Algemene informatie

Locatie Israël
Datum 28 maart - 1 april 2019
Prijs 1.599,-
Startdag Geen
Maximum deelnemers 40
Aanvang 28 maart 2019
Einde 1 april 2019
Bijzonder Doelgroep: High-impacttraining voor ondernemers en leiders (m/v) + partners

LC Israël maart 2019

Een onvergetelijke reis door Israël en de evangeliën, die jouw blik op Jezus en ondernemen voorgoed zal veranderen. High-impact training in leiderschap en ondernemerschap in het land van de Bijbel rondom het thema: Ondernemen in het ritme van de Rabbi. De ultieme Israël-beleving in vijf dagen, samen met je partner.

1 2 3

Met een groep ondernemers en hun partners doorkruis je Israël van zuid naar noord in vijf dagen. Tijdens deze reis ontvang je high-impact training in ondernemerschap en leiderschap én is er veel gelegenheid tot gezamenlijke reflectie op de manier waarop je als partner van- of als echtpaar in het leven staat. Dit alles op basis van het onderwijs van Jezus in de evangeliën, waardoor je samen met je partner een intense geestelijke reis maakt. Wat deze reis uniek maakt is dat je dit onderwijs ontvangt in de setting en op de locatie waar de Bijbelverhalen hebben plaatsgevonden.

Programma
Het programma start met een trekking en overnachting in de Negev-woestijn. Vanuit de woestijn reizen we naar de Dode Zee, waar we Massada beklimmen (thema: Verzet & Overgave), drijven in de Dode Zee en de nacht doorbrengen op een unieke locatie aan de rand van de woestijn van Judea. De volgende dag brengen we door in Jeruzalem, met o.a. een bezoek aan de hof van Gethsemane, de Klaagmuur en de Graftuin. In Jeruzalem verblijven we op een locatie met indrukwekkend uitzicht over de stad. Vanuit Jeruzalem reizen we naar het noorden, waar we via de Jesus-trail van Nazareth naar Kapernaum aan het meer van Galilea lopen. Deze route werd vroeger ook gebruikt door Jezus en zijn discipelen. De laatste nacht brengen we door in Galilea, waarna we de volgende dag terugreizen naar Tel Aviv en Nederland.

Trainingsprogramma
- Ondernemen vanuit Koninkrijksperspectief
- Jezus’ visie op GSM (Geld, Seks en Macht)
- De donkere nacht van de ziel – Ondernemen voorbij de fijngrens
- Ondernemen met G-Kracht
- Jezus Meester-communicator: communiceren met impact
- Het verhaal van mijn leven
- De kracht van kwetsbaarheid

Data & kosten
De LC Israël vindt plaats van 28 maart - 1 april 2019 en kost 1.599 euro per persoon. Deze kosten zijn exclusief BTW en exclusief de kosten van de vliegticket naar Tel Aviv. Wel zal de 4e Musketier de ticket voor je boeken.

Tijdens de reis trek je op met een kleine groep ondernemers en high professionals die allemaal verlangen naar versterking van zelfleiderschap en groei in ondernemerschap en navolging van Jezus.

Trainers
- Henk Stoorvogel: Voorganger Vrije Evangelisatie Zwolle en inspirator in binnen- en buitenland. Auteur van 17 boeken, waaronder G-Kracht, Geboren om te vliegen en Jezus Leven. Mede-oprichter 4M.
- Janny Budding: consultant, trainer en coach bij Xpand, bestuurslid van 4M, getrouwd en moeder van 2 dochters.

 

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

De prijs van 1.599 euro per persoon is exclusief BTW en exclusief je vliegticket. Voor beide ontvang je een factuur. Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:

  • Een bedrag van 250 euro en de kosten voor je vliegticket betaal je altijd.
  • Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 50%.
  • Bij annulering binnen één maand voor de start van het weekend betaal je 100%.

Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je om te kunnen aanmelden.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01

sbb beeldmerk