FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Thijs  Jansen

Als het je hart raakt

Biografie

Thijs (1980) is getrouwd met Famke en vader van Sven (2008), Finn (2010), Lars (2014) en Kjell (2016). Na zijn rechtenstudie groeide het verlangen om mensen toe te rusten in het kennen van God en Zijn Woord. Hij volgde daarom een deeltijd opleiding theologie. In de afgelopen jaren gaf hij leiding aan een jeugdgroep en aan verschillende kringen in zijn gemeente. Hij vindt het prachtig om mensen toe te rusten in het volgen van Jezus en te zien hoe God harten raakt. Als je Thijs uitnodigt kun je verwachten dat je opnieuw geraakt wordt door Gods liefde en Zijn Woord.

Tegenwoordig werkt hij als jurist. Daarnaast is hij kunstenaar en oprichter van GeloofsKunst, een organisatie die geloof en kunst bij elkaar brengt.

Bij de 4e Musketier is Thijs betrokken als spreker en als illustrator en schrijver voor de MUSK4. 

Favoriete onderwerpen

Thijs spreekt graag over Gods liefde als Vader, vertrouwen (ook als het allemaal anders gaat), Jezus volgen in de praktijk en getuige zijn van je geloof. Ook moeilijk te begrijpen Bijbelgedeelten waarover niet vaak wordt gesproken gaat hij niet uit de weg. Thijs: "De Bijbel staat vol verhalen van gewone mensen die buitengewone dingen deden, omdat God in hun leven kwam. Dat deed Hij toen en dat doet Hij nu, ook in jouw en mijn leven. Dat raakt mijn hart en dat wil ik delen!"

Inzetbaarheid

Thijs is inzetbaar in kerkdiensten, op kampvuuravonden, op seminars en conferenties. Voor mannengroepen, jongeren en (jongeren- of kring)leiders.

Boeken

4M Spreker boeken

Gewenste Spreker(*)
Ongeldige invoer

Uw organisatie(*)
Ongeldige invoer

Contactpersoon(*)
Ongeldige invoer

Email adres(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

Locatie (van spreekbeurt)(*)
Ongeldige invoer

Datum spreekbeurt(*)
Ongeldige invoer

Doelgroep(*)
Ongeldige invoer

Thema(*)
Ongeldige invoer

Vraag of opmerking?
Ongeldige invoer

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01