FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Pieter Cnossen

Irriterende goedheid

Biografie

Pieter (1978) is getrouwd met Hanna. Samen hebben ze een levendig gezin met Jefta (2008), Lotte (2011), Julia (2013) en Marthe (2016). Tijdens zijn studie Bestuurskunde was hij betrokken bij de oprichting van Athletes in Action, Happietaria, een Jeugdkerk en actief in de studentenwereld en de politiek. Vanaf die tijd spreekt Pieter regelmatig voor verschillende groepen en in kerken, waarin vooral zijn passie voor genade en identiteit een rode draad is. Als je hem uitnodigt kun je er vanuit gaan dat je wordt uitgedaagd en bemoedigd doordat de koppeling tussen jou en God (uit)gelegd wordt in een aansprekende stijl. Pieter is open, direct en maakt contact met de toehoorders, onder andere door zijn humor.

Pieter is één van de oprichters van de 4e Musketier en tegenwoordig directeur van Present Nederland. Hij is oudste in de Evangelische gemeente in Enschede. Als hobby volleybalt hij (3e Divisie) en hij houdt er van om onder het genot van een kopje koffie mensen te ondersteunen in het zoeken naar antwoorden op vragen die ze hebben.

Favoriete onderwerpen

Pieter spreekt graag en gepassioneerd over identiteit, communicatie, Godsbeeld, genade, vrijheid en balans in je leven. Pieter: "Het meest indrukwekkende van woorden is dat ze mensen kunnen veranderen. Ik vind het super als mensen door de woorden die ik spreek hun leven willen en kunnen veranderen. Door het beeld van God en jezelf steeds meer zuiverder en waarheidsgetrouw te krijgen wordt je een mooier mens. Ik vertel daar graag over!"

Inzetbaarheid

Pieter is inzetbaar in kerkdiensten, voor jeugdgroepen en groepen mannen. Hij houdt van interactie en is beschikbaar voor het geven van workshops.

Boeken

4M Spreker boeken

Gewenste Spreker(*)
Ongeldige invoer

Uw organisatie(*)
Ongeldige invoer

Contactpersoon(*)
Ongeldige invoer

Email adres(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

Locatie (van spreekbeurt)(*)
Ongeldige invoer

Datum spreekbeurt(*)
Ongeldige invoer

Doelgroep(*)
Ongeldige invoer

Thema(*)
Ongeldige invoer

Vraag of opmerking?
Ongeldige invoer

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01