FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Peter Kruijt

Volle kracht vooruit!

Biografie

Peter Kruijt (1981) is getrouwd met Florianne en samen hebben zij vier kinderen gekregen; Jacoline (2002), Corné (2005), Annereen (2008) en Jefta (2010). Peter en Florianne zijn actief als binnenvaartondernemers en samen varen ze internationaal in de binnenvaart met een middelgroot schip waarmee droge lading vervoert wordt als bouwmaterialen, constructiedelen, granen en dergelijken. Daarnaast studeert Peter part time theologie aan de Evangelische Theologische Academie te Zwijndrecht via gestructureerd afstandsonderwijs. Vanwege zijn varende leven en het daarbijbehorende gefragmenteerde gemeenteleven voelt Peter zich thuis in de volle breedte van het kerkelijke leven. Zelf thuis in de Baptistengemeente,  probeert hij voortdurend in zijn spreken en denken bruggen te slaan van evangelisch tot reformatorisch en vice versa. Om vanuit beide belevingsuitersten uit te komen bij de kern; leven in en voor Christus. Als binnenvaartondernemer stond Peter aan de wieg van het Drijfhoutnetwerk. Een netwerk van binnenvaartondernemers die met elkaar het spanningsveld onderzoeken tussen de levensstijl van het varen en het leven uit geloof. Ook vindt Peter het mooi om met groepen schippers als deelnemer de karakterweekenden mee te beleven. Samen op zoek naar God, en naar elkaar. Ter ontspanning leest Peter graag en om fit te blijven probeert hij wekelijks te hardlopen.

Favoriete onderwerpen

Peter wil in zijn spreken de Bijbel laten spreken. Hierbij ten volle uitgaand van de relevantie van de Bijbel voor vandaag en de kracht van de duizenden jaren oude woorden voor nu. Geïnspireerd, gefundeert en krachtig woorden gevend aan het evangelie dat al eeuwen klinkt en al eeuwen mensen veranderd, versterkt en vernieuwd. Hierbij dicht bij de tekst blijvend en de aansluiting zoekend bij de vragen en de belevingswereld van de doelgroep waar hij voor spreekt.

Inzetbaarheid

Agenda is vol tot juli 2015

Peter spreekt regelmatig voor De 4e Musketier tijdens karakterweekenden, kampvuuravonden en vader/zoon events. Daarnaast gaat Peter op zondagen voor in gemeenten; van PKN tot evangelisch

Boeken

4M Spreker boeken

Gewenste Spreker(*)
Ongeldige invoer

Uw organisatie(*)
Ongeldige invoer

Contactpersoon(*)
Ongeldige invoer

Email adres(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

Locatie (van spreekbeurt)(*)
Ongeldige invoer

Datum spreekbeurt(*)
Ongeldige invoer

Doelgroep(*)
Ongeldige invoer

Thema(*)
Ongeldige invoer

Vraag of opmerking?
Ongeldige invoer

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01