FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Joost de Vries

Scherp, vanuit liefde

Biografie

Joost (1972) is getrouwd met Agnes en samen hebben ze 3 kinderen: Jarissa (2001), Justin (2004) en Daniël (2006). Vlak na de geboorte van hun eerste zoon ging het niet goed met hem. Hij werd een week na de geboorte opgenomen op de intensive care. Tijdens deze periode is Joost tot levend geloof gekomen. Hij kreeg daarbij ook het verlangen om te spreken. Langzaam maar zeker kreeg dat steeds meer vorm. Hij spreekt nu af en toe in zijn eigen gemeente in Groningen en bij de 4e Musketiers op karakterweekenden. 

In zijn gemeente is Joost actief geweest, samen met zijn vrouw als kringleider en later als herdersechtpaar. Sinds 2 jaar is hij oudste in de gemeente. 

Favoriete onderwerpen

Hij spreekt graag over onderwerpen die aanscherpen. Onderwerpen die een appèl doen op de toehoorders. Soms scherp maar altijd vanuit Liefde. Maar ook over de Liefde en trouw van God.

Inzetbaarheid

Joost spreekt op kampvuuravonden of in diensten. Of waar dan ook waar God wil dat hij spreekt.

Boeken

4M Spreker boeken

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Onze wijzigingen rondom Corona

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus heeft 4M Nederland en de bijbehorende labels de 4e Musketier, Arise, 4Life en Muskathlon, kunnen geplande activiteiten niet doorgaan. Dit betreft ook alle geboekte Arise- en karakter-weekenden, Leadership Challenges en Muskathlons t/m 31 mei. De deelnemers zijn (of zullen) hierover per email op de hoogte worden gesteld.

Lees alle wijzigingen per activiteit op onze speciala pagina: 
4M infopagina over Corona

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01