FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Jan-Bart Bij de Vaate

Laat de bijbel spreken

Biografie

 

Jan-Bart (1985) heeft een passie voor Gods woord en hoort liever Zijn stem dan zichzelf. Dat geldt voor het dagelijks leven, de grote en kleine keuzes om te maken, en ook voor het spreken. Vanuit het verlangen om Gods woord te delen, is hij sinds 2012 betrokken bij de 4e Musketier.

Het leven als Christen gaat gepaard met bewuste momenten van overgave en een sprongen in het diepe. “Het is genade dat God ons van tijd tot tijd wakker schudt, om te beseffen dat de wereld niet om onszelf draait en in de benen te komen voor Hem.”

Met zijn vrouw en kinderen kerkt Jan-Bart in Den Haag waar hij actief is als oudste en jeugdleider. Om God beter te leren kennen volgde hij deeltijd een opleiding theologie. In het dagelijks leven werkt hij, na een aantal jaren in het stichtingwezen, als marketeer bij een oerhollands bedrijf.

 

Favoriete onderwerpen

 

Jan-Bart spreekt graag over onderwerpen die te maken hebben met Christen zijn in het dagelijks leven. “Het is per definitie een conflict in jezelf om Jezus te volgen. Want natuurlijk wil je ook voldoen aan de aandacht die je gezin, werk, sport, studie en kerk van je vraag. Hoe ga je daar mee om en wanneer doe je het dan goed in Gods ogen?”

 

Inzetbaarheid

Jan-Bart is beschikbaar om te spreken tijdens kerkdiensten, seminars en kampvuuravonden.

Boeken

4M Spreker boeken

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Onze wijzigingen rondom Corona

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus heeft 4M Nederland en de bijbehorende labels de 4e Musketier, Arise, 4Life en Muskathlon, kunnen geplande activiteiten niet doorgaan. Dit betreft ook alle geboekte Arise- en karakter-weekenden, Leadership Challenges en Muskathlons t/m 31 mei. De deelnemers zijn (of zullen) hierover per email op de hoogte worden gesteld.

Lees alle wijzigingen per activiteit op onze speciala pagina: 
4M infopagina over Corona

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01