FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Harm Renkema

Gods toekomst kleurt ons heden en verleden!

Biografie

Ik ben Harm Renkema (geboren 1963) gehuwd met Riemke en vader van vier kinderen en grootvader van drie kleinkinderen. Sinds 2013 ben ik als spreker actief bij de 4e Musketier. Daarnaast ben ik coach bij Route4, dit is een coach onderdeel van de 4e Musketier. In mijn dagelijkse leven ben ik actief als docent en trainer op een HBO opleiding en heb ik een eigen coachpraktijk. Ik ben een enthousiaste hardloper die bij voorkeur kiest voor onbegaanbare paadjes door bos en over heide!

Ik vind het belangrijk om in mijn spreken en in mijn doen en laten Jezus Christus centraal te stellen. Mijn geloof in God is het centrum van waaruit ik leef, spreek en werk. Dit biedt mij steeds weer opnieuw perspectief en geeft mij hoop en kracht.

Als je mij uitnodigt als spreker kun je verwachten dat ik mannen ga uitdagen en bemoedigen! Dit doe ik op een open en eerlijke manier. Eenvoudige diepgang en confronterende humor vind ik hierbij belangrijk! 

Favoriete onderwerpen

Gods beloften - Ik vind het geweldig om te mogen spreken over Gods beloften en over het rijke en hoopvolle perspectief dat een leven in relatie met Jezus biedt. Gods toekomst kleurt ons heden en verleden!

Man-zijn - Daarnaast vind ik het belangrijk om met mannen over man-zijn, vaderschap en vriendschap te spreken.

Gerechtigheid - Werken aan gerechtigheid en in je dagelijkse leven handen en voeten geven aan de strijd tegen onrecht vind ik een belangrijk thema. Dit is ook de reden dat ik in mei 2016 voor de tweede keer hoop mee te doen met een Muskathlon.

Toekomstgericht - Samen ontdekken wat God nu al aan het doen is in onze levens en hoe wij in het hier en nu een volgeling van Jezus kunnen zijn. In Jesaja 43 vers 18 en 19 staat: "Blijf niet staan bij wat eertijds is gebeurd, laat het verleden nu rusten. Zie ik ga iets nieuws verrichten, nu ontkiemt het - heb je het nog niet gemerkt?" 

Inzetbaarheid

Harm is beschikbaar om te spreken op kampvuuravonden, mannendagen, kerkdiensten en samenkomsten. Ook kan er in overleg maatwerk geleverd worden. Denk hierbij aan workshops, seminars of actieve werkvormen tijdens conferenties. 

Boeken

4M Spreker boeken

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Onze wijzigingen rondom Corona

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus heeft 4M Nederland en de bijbehorende labels de 4e Musketier, Arise, 4Life en Muskathlon, kunnen geplande activiteiten niet doorgaan. Dit betreft ook alle geboekte Arise- en karakter-weekenden, Leadership Challenges en Muskathlons t/m 31 mei. De deelnemers zijn (of zullen) hierover per email op de hoogte worden gesteld.

Lees alle wijzigingen per activiteit op onze speciala pagina: 
4M infopagina over Corona

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01