FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Friso de Roos

Durf te leven

Biografie

Friso (1979) is getrouwd met Milaine en samen hebben zij 3 wonders ontvangen van God, Tirza (2005), Hananja (2007) en Seth (2010).

Jarenlang is Friso actief geweest als penningmeester en oudste in een Evangelische gemeente en momenteel kerkt hij bij Hillsong Amsterdam.

Hij is werkzaam in de publieke sector en zit voor zijn functie (internal auditor) veel in de auto. Dit geeft hem de gelegenheid om veel preken te luisteren en dit is de afgelopen jaren een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden (naast hardlopen uiteraard).

Bij het luisteren naar deze preken ontstond langzaam maar zeker een vurig verlangen om al deze wijsheid en ervaring niet voor zichzelf te houden, maar om het door te geven aan anderen om hem heen.

Friso: “Als leider geniet ik er van om mensen te zien groeien in hun relatie met God, of nog beter, om een eerste aanraking met God te mogen ervaren. Dat God mij in Zijn almacht daar als schakel in wil gebruiken ervaar ik als enorme zegen. Dat aanvaard ik met grote dankbaarheid.”

Favoriete onderwerpen

Friso geniet van het spreken over onderwerpen als genade en vergeving. En laat je deze accountant aan het woord over financiën, geven en tienden, dan staat dat garant voor een stevige invulling. Leiderschap is volgens Friso ‘leading by example’ en daarmee ook een onderwerp waar hij graag over spreekt.

Ook over onderwerpen als sexualiteit en verslaving ben je bij Friso aan het goede adres, Door zijn openheid weet hij mannen te inspireren tot zuiverheid en levensverandering door de kracht van Heilige Geest.

Uiteraard zijn ook de 4G’s van de 4e musketier prachtige onderwerpen om Friso over te laten spreken. Zeker Gerechtigheid, kijkend naar zijn betrokkenheid bij Open Doors, WeAreN en de Muskathlon, waar hij in 2015 voor de 3e keer aan meedoet. 

Inzetbaarheid

Friso is breed inzetbaar, kampvuuravonden, mannenactiviteiten gebedsbijeenkomsten, jeugdgroepen, weekenden of conferenties, bedenk het maar. Kerkdiensten (zondagochtend) bij uitzondering.

Boeken

4M Spreker boeken

Gewenste Spreker(*)
Ongeldige invoer

Uw organisatie(*)
Ongeldige invoer

Contactpersoon(*)
Ongeldige invoer

Email adres(*)
Ongeldige invoer

Telefoonnummer(*)
Ongeldige invoer

Locatie (van spreekbeurt)(*)
Ongeldige invoer

Datum spreekbeurt(*)
Ongeldige invoer

Doelgroep(*)
Ongeldige invoer

Thema(*)
Ongeldige invoer

Vraag of opmerking?
Ongeldige invoer

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01