FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Fré Riepma

Geroepen voor de waarheid....

Biografie

Ik ben Fré Riepma (1974), Vader van 3 kinderen Jeroen (2001), Martijn (2005) en Anje (2007) en man van Coby (1975). Ik ben een geboren en getogen Groninger alhoewel ik nu in Drenthe woon. Na mijn bekering in 2005 heeft God mijn geroepen om te spreken. Ik heb gehoor gegeven aan mijn roeping en ben Theologie gaan studeren. daarnaast ben ik gaan spreken  eerst in gemeentes en later ook bij de 4e musketier. Ik ben een spreker die er geen doekjes omwindt en iets wat krom is niet recht praat, want de Bijbel is duidelijk "De waarheid zal u vrijmaken" Joh. 8:32. Dit mag ik echter graag combineren met humor die ik vaak verweef in mijn verhaal.  Alhoewel de waarheid soms hard is is het hart van God nooit ver weg en die liefde en genade overstijgt alles.

Favoriete onderwerpen

Ik spreek dan ook graag over de waarheid, maar ook over de eindtijd, Gods liefde, identiteit in christus, genade, wat is geloof etc….

Inzetbaarheid

Ik ben inzetbaar voor diverse groepen mannen, vrouwen, gemengde groepen, jong gelovigen, ongelovigen, volwassen gelovigen kortom......iedereen

Boeken

4M Spreker boeken

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Onze wijzigingen rondom Corona

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus heeft 4M Nederland en de bijbehorende labels de 4e Musketier, Arise, 4Life en Muskathlon, kunnen geplande activiteiten niet doorgaan. Dit betreft ook alle geboekte Arise- en karakter-weekenden, Leadership Challenges en Muskathlons t/m 31 mei. De deelnemers zijn (of zullen) hierover per email op de hoogte worden gesteld.

Lees alle wijzigingen per activiteit op onze speciala pagina: 
4M infopagina over Corona

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01