Mijn 4M menu

Log in

Log in

Martijn Pals

Profi Glass B.V., Allround bedrijfswageninrichter- en ombouwer; van dubbele cabine tot mobiele werkplaats

ORGANISATIE

Profi Glass is gegroeid tot één van de grotere aanbieders in Nederland op de markt van bedrijfswagenmodificaties en inrichtingen. Door onze transportservice hebben we een uitstekende landelijke dekking, zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.


DIENSTVERLENER EN PAKKET SUPPLIEER

Profi Glass biedt een totaaloplossing op het gebied van aanpassing, ombouw en inrichting van lichte bedrijfsvoertuigen als dienstverlener en als onderdelen supplieer. Wij staan al jaren bekend als de meest "multibrand" leverancier / ombouwer in de bedrijfswagenmarkt.

KLANT STAAT ALTIJD CENTRAAL

De klant staat altijd centraal bij Profi Glass. De organisatie heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een dienstverlener die de zorgen van de klant over het inrichten van bedrijfswagens uit handen neemt.
De unieke one-stop shoppingformule is een begrip geworden waarin zowel het operationeel / technische en het logistieke deel zijn samengevoegd tot een totaal concept.

MISSIE

Profi Glass wil een flexibele, innovatieve en maatschappelijk verantwoorde dienstverlener / leverancier zijn op het gebied van inrichting/aanpassing/modificatie van bedrijfswagens met als doel het bewerkstelligen van langdurige klantrelaties.

KLANTGERICHT

In overleg met de klant zoekt Profi Glass altijd naar de meest optimale invulling van de mobiele inrichtingsbehoefte. Kostenbesparend en oplossingsgericht denken hebben geleid tot betrouwbare oplossingen en een gevestigde reputatie op het gebied van dubbele cabines, laadruimtebetimmeringen en inrichtingen.


PROFI GLASS HISTORIE

Profi Glass is opgericht in 1997 en heeft een explosieve groei doorgemaakt in de markt van modificatie en inrichting van lichte bedrijfsvoertuigen. 


 

Adres

  • Rogmolewei 1
  • IJlst
  • Nederland

Contact

  • 0515532778
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Martijn Pals
Martijn Pals

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Enschede


Capitool 42
Enschede

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle