Mijn 4M menu

Log in

Log in

Iddo Riemersma

Sidekick Project Support, Technisch-wetenschappelijk consultant

Sinds april 2007 run ik als zelfstandige mijn bedrijf Sidekick Project Support. Ik bied mijzelf aan als technisch-wetenschappelijk consultant voor het verlenen van diensten in diverse projecten.
Mijn voornaamste kennisgebieden zijn:
•    Uitlaatgasemissies van verkeer, emissiewetgeving en luchtverontreiniging
•    Voertuigtechnologiën voor het terugdringen van uitlaatgasemissies, bijvoorbeeld katalysatoren en roetfilters
•    Rijgedrag en verkeersdoorstroming
De rollen die ik vervul variëren van projectleider tot het optreden als expert in internationale fora namens mijn opdrachtgever, en van dataverwerking tot rapporten schrijven of vertalen. Meestal betreft dit een ondersteunende rol, vandaar de naam ‘Sidekick Project Support’.

Het was in april 2012. Mijn eerst ervaring met de 4e Musketier tijdens het karakterweekend in Schotland was onvergetelijk. Ik ben heel diep gegaan, maar heb ook heel diep van binnen mogen ervaren dat God mij de kracht gaf waar ik niet verder kon gaan. Van dat moment af aan draag ik de 4e Musketier een warm hart toe. Elke man zou deze ervaring moeten meemaken, hoewel voor mij die ene keer wel voldoende was...

Ik wil deze organisatie graag financieel steunen, om dit voor meer mannen mogelijk te maken. Daarnaast vind ik het mooi te zien dat deze organisatie met passie en geloof om groot te denken het mogelijk maakt om goede doelen rijkelijk te steunen en daarmee gerechtigheid in de wereld te brengen.

Het is mijn doel om 20% van de bruto omzet te besteden aan goede doelen. Met name organisaties gericht op het geven van kansen aan kinderen in ontwikkelingslanden kunnen rekenen op mijn warme steun. Voorbeelden van doelen die frequent bijdragen ontvangen zijn Compassion, Hart voor Haïti, Cherith International, Stop Poverty, Harvest India, Youth with a Mission, en vele anderen. 

Ik daag een ieder uit om een percentage van de omzet voor giften apart te zetten, want het is mooi om te ontvangen, maar nog mooier om weer door te geven.

 

Adres

  • Ripkampenweg 2
  • 9433 PH
  • Nederland

Contact

  • 0592-565362
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Iddo Riemersma
Iddo Riemersma

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Enschede


Capitool 42
Enschede

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle