Mijn 4M menu

Log in

Log in

Alexander Visser

YOURBAN HOUSING BV / AGROBUSINESSCONNECTION BV, Van niets, iets heel moois maken!

Beste broers, medelotgenoten ondernemers,

Zoals je op de website kan zien ben ik in mijn werkzame leven actief in de handel, renovatie en transformatie van bestaand vastgoed in de regio Rotterdam. Het is daarbij onze passie om van niets, iets te maken! Een creatief proces.

In 2016 ben ik hier 'toevallig' ingerold, en daarvoor was ik 18jr oprichter/eigenaar/directeur bij een import/exportbedrijf van Groente en Fruit. In die 18jaar is mijn bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de versbranche. Over alles wat in die 18jaar langs is gekomen aan uitdagingen, kansen en keiharde bedreigingen kan ik meer dan een boek schrijven. Want zowel extreem goede als extreme crises heb ik mee mogen maken. 

Vandaag de dag mag ik een ietwat rustiger leven lijden. Doordeweeks vul ik mijn dagen met een combinatie van het coachen/bijstaan van mede-ondernemers, het realiseren van vastgoedprojecten en een deeltijdstudie theologie. En in al die contacten mag ik veel mensen vertellen over het geweldige evangelie van Jezus die is opgestaan!

Alexander

De reden om partner te worden van het LIFE-Network, is omdat ik graag meewandel met andere ondernemers. Jarenlang heb ik mij als "ondernemer" best eenzaam gevoeld, en had ik anderen soms keihard nodig die mij bleven wijzen op Jezus en die mij hielpen wijze beslissingen te nemen. Vandaag de dag mag ik juist die rol aannemen en andere ondernemers helpen.

Want met wie kan jij jouw uitdagingen op het gebied van ondernemerschap delen? Wie kan je vertrouwen of bij wie voel je jezelf veilig? En dan hebben we het er nog niet over of mensen wel echt begrijpen wat je vraagstukken, uitdagingen of problemen zijn. Want laten we eerlijk zijn: veel mensen in je omgeving willen je wel snappen, velen willen zelfs graag met je ruilen, maar hebben geen flauwe notie van wat er allemaal bij ondernemerschap komt kijken, ook in goede tijden!

Na 18jaar internationaal ondernemen en zakendoen met allerlei mensen en culturen, mag ik nu met andere ondernemers meewandelen. Soms alleen als klankbord, als sparringpartner of adviseren bij moeilijke stappen.

nvt

Adres

  • Haringvliet 88
  • 3011 TG Rotterdam
  • Nederland

Contact

  • 0651508522
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alexander Visser

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Enschede


Capitool 42
Enschede

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle