Mijn 4M menu

Log in

Log in

Regiobijeenkomst zuid

Wanneer?

Dinsdag 17 maart

Hoe laat?

18.00 - 21.45 uur

Waar?

Kerkstraat 8 in Bleskensgraaf
(Restaurant De Burgemeester)

Was jij ook op het 4M event in Enschede? Wat een prachtige dag hebben we gehad!!

Ben Tiggelaar sprak over de “20 Seconds of insane courage” van zijn dochter. En natuurlijk het LIFE seminar waar Jan Pool en Alexander Visser vertelden over de invloed die je als ondernemer en leidinggevende hebt binnen je bedrijf en daarbuiten.

Voor de LIFE regiobijeenkomsten in maart hebben we ook weer twee inspirerende sprekers: Joël Aerts en Wim Hoddenbagh. Het thema van de avond is: “ALERT”.

Joël Aerts

Joël Aerts werkt als organisatieadviseur en hij schrijft, spreekt en adviseert over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Samen met Ben Tiggelaar schreef hij de nummer 1 bestseller MBA in één dag- Het boek.

Wim Hoddenbagh

Wim Hoddenbagh heeft gewerkt als politiek adviseur in Den Haag, was directeur van 4M en heeft vorig jaar samen met een enthousiast team stichting Presence opgericht. Presence heeft als doel Gods aanwezigheid zichtbaar te maken op plekken van invloed in ons land. Dat gebeurt door gericht te investeren in bedieningen en organisaties en in de levens en roepingen van mensen. Daarnaast is Wim een bekend en veelgevraagd spreker in kerken en op conferenties.

Featured Product

Aanmelding LIFE event voorjaar 2020, regio zuid


Ongeldige invoer
Graag je naam invullen
Oooops, je e-mailadres klopt niet. Controleer of deze klopt.
Ongeldige invoer

Je moet hier een keuze maken tussen ja of nee....

Deze vraag is verplicht
Graag je naam invullen
Oooops, je e-mailadres klopt niet of is al gebruikt voor opgave... Neem even contact met ons op via het contactformulier.
Gebruik alleen cijfers
Ongeldige invoer

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Enschede


Capitool 42
Enschede

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle