Mijn 4M menu

Log in

Log in

Leadership challenge

Veranderkracht voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

30 september - 4 oktober 2021 | route noord

Leadership challenge Israël echtparen

 

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen in de wildernis en specialiseert zich onder het label 4LIFE in inspiratie- en trainingsreizen voor ondernemers.

20 km
5 dagen
100 m
Beginner

Veranderkracht voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

De 4M Leadership Challenge voor echtparen neemt je mee op een intieme verdiepingsreis door het land van de Bijbel. Het gebied dient als decor voor trainingssessies die je helpen dichter naar elkaar, je zelf en God toe te groeien. Wij richten ons op stukjes Israël die je tijdens een gewone toeristenreis niet vanzelfsprekend aan doet. We verkennen verborgen stukjes van het Beloofde Land en verbinden die vanuit de Bijbel aan onze levens van nu. Daardoor ontstaat een geweldige veranderkracht voor leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.
Deze reis is bedoeld voor echtparen. Het is echter geen huwelijks-counselingsreis. Sommigen opdrachten zijn individueel gericht, andere op je relatie als stel en in weer andere sessies deel je als meerdere stellen over bepaalde thema’s met elkaar je hart en gedachten. De deelnemers zijn overwegend ondernemers en/of leiders. Veel van de sessies hebben dan ook als insteek de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. De LC Israël is een intense reis van vijf dagen, waarin je afstand neemt van je dagelijkse zorgen en beslommeringen en in verbinding met God en je geliefde kunt reflecteren op de manier waarop je je leven wilt inrichten.
Tijdens deze reis zal de woestijn van Judea een bijzondere rol spelen. Deze woestijn vormt het decor van de verzoeking van Jezus door de duivel. Ook wij zullen ons verdiepen in de thematiek van de grote verzoekingen in het leven van een leider – welke invloed dat op ons kan hebben en hoe we daar op een goede manier mee om kunnen gaan. De tocht door de woestijn helpt je om te onthaasten en onthechten aan zaken die van ondergeschikt belang zijn. De woestijn nodigt je uit om te komen tot de kern van je bestaan. Naast Jeruzalem zullen we ook het uiterste noorden van Israël tijdens deze reis aan doen – daar waar aan de voet van de berg Hermon de Jordaan ontspringt en sinds mensenheugenis een strijd woedt tussen het goede en het kwade. Op deze iconische locatie zullen we nadenken over de impact die ons leven kan hebben op anderen en hoe we onze koers daar op af kunnen stemmen. Naast de woestijn van Judea en het uiterste noorden zullen we meer bijzondere plekken aandoen. Op elke plek zal Henk Stoorvogel of één van de trainers de geschiedenis van de plek verbinden aan verhalen uit de Bijbel, om dat vervolgens toe te passen op onze levens en leiderschap. Het zijn ingrediënten voor een onvergetelijke reis die diepe indruk op jou en je partner zal maken.
 

Wat is mijn aanmelding waard in corona-tijd? 
Wat kijken we er naar uit om er weer samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit in het komende najaar, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:

  • We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
  • Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2022;
  • Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher; vrij te besteden aan elke activiteit van de 4e Musketier (inclusief Arise / Muskathlon / LIFE).

Op dit moment gaan de geplande LC’s door onder voorbehoud van versoepeling van de COVID-19 maatregelen.

Paklijst LC Israël

Voor de LC naar Israël geldt deze verplichte uitrusting.
Niet meer en niet minder.

LC Israël

thema's

De verleidingen van de leider

leiders staan bloot aan allerlei verleidingen. Het is belangrijk jezelf hiertegen te wapenen en strategieën te hebben hoe hiermee om te gaan.

De kracht van SAMEN leiden

Een ondernemer is vaak niet alleen getrouwd met zijn/haar partner, maar ook met de zaak. Hoe leef je samen in balans? Hoe versterk je elkaars leiderschap? Hoe houd je het duurzaam goed met elkaar?

Samen GAAN voor het GOEDE

Welke gedeelde passies heb je en op welke wijze wil je de wereld samen een betere plek maken? We verkennen de rol die de strijd voor gerechtigheid in ons leven speelt / mag spelen en hoe we impactvol kunnen leven.

Vriendschap voor hem en voor haar

We verkennen het wonder van vriendschap, brengen vriendschappen in kaart en ontwikkelen een routekaart hoe onze vriendschappen te ontwikkelen

€1.599 p.p. | 30 september - 4 oktober 2021

Leadership Challenge Israël echtparen 2020

Deze kosten zijn exclusief BTW en exclusief de kosten van het vliegticket
naar Tel Aviv. De 4e Musketier zal het ticket voor je boeken.

Trainer

Henk Stoorvogel

Oprichter van 4M en actief als senior consultant in de ontwikkeling van leiderschap en spreekvaardigheid bij corporates, (familie)bedrijven en kerken in binnen- en buitenland. Hij schreef meer dan twintig boeken, waaronder KLINK - Spreken met Impact en Leiderschap vanuit de Oorsprong. Vanuit zijn schat aan ervaring in leiderschap en professionaliteit in training is Henk in staat bij zowel groepen als individuen diepgaande veranderprocessen met blijvende impact op gang te brengen.

Trainer

Janny Budding

Consultant, trainer en coach bij Xpand, bestuurslid van 4M, getrouwd en moeder van 2 dochters.

Aanmelden Leadership Challenge Israël echtparen 30 september - 4 oktober 2021 | route noord

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
/ / Ongeldige invoer
Kies jouw kledingmaat voor de rode Musketier polo die je krijgt na afloop van de reis.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
/ / Ongeldige invoer
Kies de kledingmaat voor de rode Musketier polo die je partner krijgt na afloop van de reis.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

ICE contactpersoon

In geval van nood tijdens een LC moeten we contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Daarom vragen we je een 'In Case of Emergency' (ICE) contactpersoon op te geven.
Ongeldige invoer
Vul alleen de 10 cijfers in

Factuuradres

De prijs van 1.599 euro p.p. is exclusief BTW en exclusief je vliegticket. Voor beide ontvang je een factuur. Geef aan waar de factuur naartoe moet worden gestuurd.

Maak een keuze
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Privacy statement

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Annuleren

Het is mogelijk - OOK IN JOUW GEVAL - dat je de reis onverhoopt moet annuleren. Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:

Een bedrag van 250 euro en de kosten voor je vliegticket betaal je altijd.
Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%.

Inschrijfgeld

De prijs voor deelname aan de LC Israël echtparen is € 1599,- p.p. exclusief BTW en exclusief ticket.
De prijs inclusief BTW bedraagt €1934,79. Als echtpaar betaal je €3869,58 inclusief BTW voor de LC.

Ongeldige invoer
We sturen je direct na aanmelding door naar jouw bank om via de betaling te kunnen voldoen.
EUR 0,00

Ondernemerschap met betekenis

Doel en verlangen

Ons verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carriere en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle