Mijn 4M menu

Log in

Log in

Leadership challenge 

high impact training voor ondernemers en professionals

23-26 juli 2020

Leadership challenge Wild Coast
Zuid Afrika

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen in de wildernis en specialiseert zich onder het label 4LIFE in inspiratie- en trainingsreizen voor ondernemers.

20 km
5 dagen
100 m
Beginner

De Wild Coast in Zuid Afrika is een uitzonderlijke plek om te reflecteren en vernieuwd te worden. Een plek waar je onder de indruk zult raken van ongekende schoonheid van de natuur en eraan herinnerd wordt wat echt belangrijk is in het leven!

In de moderne wereld van vandaag, die zo vaak overvol is met berichten, verkeer en deadlines, kun je jezelf verliezen in de zin en reden van het bestaan. Je bent geroepen om te leiden, maar de eerste persoon die geleid moet worden, ben jezelf.

Een vierdaagse reis langs een van de mooiste ruige en ongerepte kustlijn op aarde met sessies en discussies over leiderschap, die je zullen helpen in het herontdekken van je roeping en ware doel.
De reis is volledig verzorgd en ondersteund door trainers/coaches. We reizen licht; slechts met een kleine dag-rugzak.

Programma:
Op de eerste dag reizen we van OR Tambo International Airport Johannesburg naar de Zuidkust, van waar we naar de Mkambati Nature Reserve, in het voormalige Transkei, worden vervoerd. Tijdens deze dag zullen we het Noord-oostelijke deel van het Pondoland droorkruisen. Deze reis stelt je in staat om de pracht van de Nature Reserves te verkennen met de bosgebieden en moerasbossen en prachtige beboste ravijnen van de rivieren Msikaba en Mtentu.

De volgende dag begint aan de oevers van de Msikaba-rivier waar we een gierenreservaat zullen bezoeken. Vanaf daar gaat onze reis richting het zuiden en zal eindigen op de richels van Luphatana.

Dag 3 begint met ontbijt bij Mlambokhulu Falls. Na het ontbijt vertrekken we weer in zuidelijke richting naar Port St Johns. Onze wandeling naar de Manteku-rivier langs de ongerepte kust lijn laat ons de schoonheid en voorziening van de natuur in de prachtige Wild Coast zien.

Onze laatste dag begint aan de oever van de rivier Manteku, waar we tijd zullen besteden om terug te kijken op onze reis middels reflectie en onderling delen. Na het eten zullen we vertrekken naar Umtata Airport en zondagavond weer aankomen op OR Tambo International Airport Johannesburg.

Paklijst LC Wild Coast

Voor de LC naar de Wild Coast in Zuid Afrika geldt deze verplichte uitrusting. Niet meer en niet minder.

€ 1499,- p.p. | 23 - 26 juli 2020

Leadership Challenge - Wild coast Zuid Afrika

De kosten zijn exclusief BTW en exclusief de reis naar Johannesburg.

Boek nog geen vliegticket!

Startlocatie: OR Tambo International Airport Johannesburg.
De prijs is inclusief binnenlandse vlucht naar de zuidkust van Zuid Afrika.
Maximaal 10 personen

Trainer

Alexander Visser

Ondernemer en coach. Vastgoedontwikkelaar in Rotterdam. Oud-eigenaar van Alexport, im-en export in de AGF. Getrouwd met Marieke en vader van vijf kinderen.


Aanmelden Leadership Challenge Wild Coast 23-26 juli 2020

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
/ / Ongeldige invoer
Kies jouw kledingmaat voor de rode Musketier polo die je krijgt na afloop van de reis.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

ICE contactpersoon

In geval van nood tijdens een LCC moeten we contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Daarom vragen we je een 'In Case of Emergency' (ICE) contactpersoon op te geven.
Ongeldige invoer
Vul alleen de 10 cijfers in

Factuuradres

De prijs van € 1499,- euro p.p. is exclusief BTW en exclusief je vliegticket. Geef aan waar de factuur naartoe moet worden gestuurd.

Maak een keuze
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Privacy statement

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Annuleren

Het is mogelijk - OOK IN JOUW GEVAL - dat je de reis onverhoopt moet annuleren. Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:

Een bedrag van € 250,- euro betaal je altijd.
Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%.
 

Ondernemerschap met betekenis

Doel en verlangen

Ons verlangen is om leiders te onwikkelen die bouwen aan hun carriere en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle