Mijn 4M menu

Log in

Log in

Leadership challenge 

high impact training voor ondernemers en professionals

13-17 oktober 2021

Leadership challenge Grand CANYON, USA

4M Nederland heeft in de afgelopen tien jaar meer dan tienduizend mannen en vrouwen meegenomen op transformatiereizen in de wildernis en specialiseert zich onder het label 4LIFE in inspiratie- en trainingsreizen voor ondernemers.

20 km
5 dagen
100 m
Beginner

Waardegedreven leiderschap

De LC is een onvergetelijke reis door de Grand Canyon en de bijbel. Je reist met een kleine groep ondernemers en leiders die een wens hebben om hun leiderschap en groei in ondernemerschap te versterken, gebaseerd op de leer van Jezus in de bijbel.

Het programma begint met wandelen en buiten slapen in de woestijn. Vanaf daar reizen we naar de kloof waar we een wildwater rafting tocht maken en slapen aan de oevers van de indrukwekkende Colorado-rivier. Tijdens de laatste nacht zullen we verblijven in een speciale accommodatie, voordat we terugreizen naar de luchthaven om naar huis terug te keren.

€ 4990,- p.p. | 13-17 oktober 2021

Leadership Challenge - Grand Canyon 2021

De kosten zijn excusief BTW en exclusief de kosten van het vliegticket.

Boek nog geen vliegticket! 
Boek je vlucht niet eerder dan 1 september 2021.
Zorg dat je uiterlijk woensdag 13 oktober om 15.00 uur in Las Vegas bent op McCarron International Airport. De terugvlucht naar huis kan geboekt worden op zondag 17 oktober na 16.00 uur.

Maximaal 8 personen

Trainer

John van den Heuvel

Trainer en coach van ondernemers. Vader en Opa. Schrijver van Coachen met Passie en High Impact teams. Oud-eigenaar en CEO van DOOR Training International . Oprichter van Bzzzonder: kindercentra met een christelijke identiteit.

Trainer

Wouter de Vos

Wouter is spreker, inspirator en geeft samen met Henk Stoorvogel leiding bij 4M Nederland. Jong als hij is zit leidinggeven hem in het bloed en is ook ondernemen hem niet vreemd. Hij was 15 jaar oud toen hij zich inschreef bij de Kamer van Koophandel met een evenementenorganisatie. Van zijn 19e tot 23e verdiende hij zijn geld met een softwareonderneming. In dezelfde periode was hij werkzaam bij Athletes in Action, waar hij in 2015 directeur werd. Hij gaf les bij verschillende leiderschapstrajecten en komt in het leidersteam van een wijd verspreid Europees netwerk. In januari 2018 maakt hij de overstap naar 4M, waar hij al sinds 2011 betrokken is als spreker. Hij werd verantwoordelijk voor strategie en later in het jaar krijgt hij de algehele leiding over de bewegingsteams (karakterweekenden, Muskathlon, Arise, 4Life). In Januari dit jaar verscheen zijn eerste boek.

Voor Wouter is leiderschap een manier van leven die wordt gedefinieerd door een uitspraak van Bill George: “Leadership is not about followership. It is about empowering others to step up and lead.”

Wouter is getrouwd met Nadine en samen hebben ze drie kinderen.

Aanmelden Leadership Challenge Grand Canyon 13-17 oktober 2021

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
/ / Ongeldige invoer
Kies jouw kledingmaat voor de rode Musketier polo die je krijgt na afloop van de reis.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

ICE contactpersoon

In geval van nood tijdens een LCC moeten we contact kunnen opnemen met jouw contactpersoon. Daarom vragen we je een 'In Case of Emergency' (ICE) contactpersoon op te geven.
Ongeldige invoer
Vul alleen de 10 cijfers in

Factuuradres

De prijs van € 4990,- euro p.p. is exclusief BTW en exclusief je vliegticket. Geef aan waar de factuur naartoe moet worden gestuurd.


Maak een keuze
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Privacy statement

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Annuleren

Het is mogelijk - OOK IN JOUW GEVAL - dat je de reis onverhoopt moet annuleren. Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:

Een bedrag van € 250,- euro betaal je altijd.
Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%.

Inschrijfgeld

De prijs voor deelname aan de LC GRAND CANYON is € 4990,- exclusief BTW.
De prijs inclusief BTW bedraagt €6037,90

Ongeldige invoer
We sturen je direct na aanmelding door naar jouw bank om via de betaling te kunnen voldoen.
EUR 0,00
 

Ondernemerschap met betekenis

Doel en verlangen

Ons verlangen is om leiders te onwikkelen die bouwen aan hun carriere en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle