Mijn 4M menu

Log in

Log in

Fit to Serve - Kreta 2019

Fit to serve

Fit to serve - Kreta 2019

24-27 mei 2019
€ 350,00

KRETA
inschrijven
 

Algemene informatie

Locatie Kreta
Datum 24-27 mei 2019
Prijs € 350,00
Startdag  
Maximum deelnemers 100
Aanvang vrijdag 24 mei 21:00
Einde maandag 27 mei 10:00
Bijzonder Eigen vervoer naar Kreta (boek geen ticket voor 1 maart!). Dit weekend is van vrijdag t/m maandag!

Fit to serve - Kreta 2019

Ontdek en ontwikkel de leider in jezelf. Elke man is geroepen om leiding te geven. In ieder geval aan zichzelf. Zonder zelfleiderschap is het onmogelijk om goed leiding te geven aan je gezin. En iemand die zijn gezin niet goed kan leiden, kan geen leiding geven in de plaatselijke gemeente of de samenleving. De Fit to Serve helpt jou om jouw leiderschapte ontdekken, te groeien in zelfleiderschap en te ontwikkelen in leiderschap voor je gezin en jouw plek in de gemeente en de samenleving.

De Fit to Serve is een intensief trainingsprogramma waar je uitgedaagd wordt om te groeien in gezond geestelijk leiderschap. Een belangrijke eerste stap in het geven van leiding, is het leiding geven aan jezelf. Het is belangrijk om als leider zowel fysiek, geestelijk als mentaal topfit te zijn, zodat je maximaal dienstbaar kunt zijn in het Koninkrijk van God. De vijf thema’s die tijdens de Fit to Serve centraal staan zijn:

Identiteit
Kwetsbaarheid
Wilskracht
Geestkracht
Teamgeest

De Fit to Serve wordt gehouden op Kreta. Voor veel mensen is Kreta niet meer dan een toeristische bestemming. Het eiland heeft echter een rijke geschiedenis aan leiderschap en wilskracht. De schitterende natuur vormt een prachtig decor voor een ferme karaktertraining. De Samariakloof staat bekend als de ruigste kloof van Europa. De westkant van het eiland is ruig, ongerept en uitgestrekt. We trekken door fantastisch berglandschap, bezoeken afgelegen baaitjes met parelwitte stranden en maken kennis met de bijzondere geschiedenis van het eiland.

Het trainingsprogramma in deze unieke setting zorgt voor een onvergetelijke ervaring met levensveranderende potentie. Als er ergens in jou een droom sluimert voor jouw omgeving, als jouw hart warm klopt voor jouw medemens, als jij het maximale uit jouw leven wil halen, zorg dan dat je erbij bent op deze Fit to Serve.

Begeleidend team
Henk Stoorvogel & Eugene Poppe

Opzet
Team van 10 mannen, georganiseerd per 5 teams
Veel tijd voor reflectie, bezinning en persoonlijke stille tijd
Veel tijd voor diep delen en leren van elkaar
Inspirerend onderwijs
Schitterende expeditie door overweldigend landschap
Bijzondere afstemming tussen inhoud, fysieke inspanning, geestelijke training, voedsel en broederschap

De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

 • Je opereert in een team van acht tot tien mannen. Je mag dit team zelf samenstellen, je mag je ook individueel opgeven, dan delen wij je in. Ook als je als compleet team wilt deelnemen dient iedere persoon zich afzonderlijk aan te melden via onderstaand formulier.
 • De paklijst voor dit weekend vind je hier.
 • Deelname kost 350 euro per persoon. Dit bedrag is exclusief reiskosten naar Kreta.
 • Je wordt op vrijdag 24 mei om 21:00 uur verwacht op Kreta (luhcthaven Chania). Boek geen ticket voor 1 maart! Bij te weinig deelnemers is het mogelijk dat het weekend niet kan doorgaan.
 • Als je gaat vliegen bevelen we onze L.I.F.E. partner UNIGLOBE Smart Business Travel aan. Zij hebben een aantal tickets gereserveerd. Neem contact met hen op via 055-5050165 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv van 4M Kreta 2019.
 • Boek je zelf een vlucht, kies dan een vlucht die niet later dan 20.30 in Chania aankomt.
 • Voor dit weekend geldt een minimum aantal deelnemers. Indien dit minimumaantal deelnemers niet wordt gehaald, kunnen wij er voor kiezen het weekend te annuleren. Wij adviseren je te wachten met het boeken van je ticket tot het minimum aantal deelnemers is behaald. Wij zullen je hierover informeren. Uiterlijk 3 maanden voor het weekend zullen hierover beslissen en berichten.
 • Op maandag 27 mei eindigt het programma rond 10.00. Boek geen terugvlucht eerder dan 11.00 uur!
 • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs te hebben.
 • De terugkomavond voor alle 4M weekenden en Muskathlons in het najaar, datum volgt. De locatie is in het midden van Nederland.
 • De 4e Musketier heeft een collectieve reisverzekering inclusief annuleringsdekking afgesloten waaronder alle deelnemers verzekerd zijn (voor zover niet elders verzekerd).
 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:
  • Een bedrag van 75 euro betaal je altijd.
  • Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 50%.
  • Bij annulering binnen één maand voor de start van het weekend betaal je 100%.
 • Voor dit weekend zijn 100 plaatsen. Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. Let op: als je met meerdere personen in één team wilt deelnemen, zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden. Er worden geen plekken voor teamleden open gehouden.

Kun je niet?

Geen probleem. Laat je naam en e-mailadres hier achter en ontvang de samenvatting!

Voor- en achternaam*
Ongeldige invoer

E-mailadres*
Ongeldige invoer

Mail mij de samenvatting


Inschrijven

Mijn 4M login

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


Aanmelden voor dit avontuur is niet meer mogelijk.

Je vindt de actieve weekenden hier: https://de4emusketier.nl/weekenden/overzicht-karakterweekenden

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Enschede


Capitool 42
Enschede

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle