Mijn 4M menu

Log in

Log in

4M NL is een mannenbeweging die gaat voor inspiratie voor ieder mannenhart en golven van gerechtigheid wereldwijd. Naast levensveranderende karakterweekenden in de Schotse hooglanden of de Belgische Ardennen, Muskathlons op extreme locaties ter wereld en inspirerende events brengen we 3x per jaar een inspirerend Christelijk tijdschrift uit. Wegens vertrek van onze huidige hoofdredacteur zijn wij per direct op zoek naar een 

Hoofdredacteur tijdschrift voor MUSK4

Dit is je kans om duizenden te inspireren tot in het diepst van hun zijn. Als hoofdredacteur van de MUSK4 zorg je voor inspiratie voor duizenden mannen in heel Nederland. Je komt in aanraking met de meest ontroerende en mooie verhalen van een krachtige landelijk beweging. Keer op keer produceer je blad dat nog jarenlang zijn weg vind in de levens van velen.

Als hoofdredacteur bent je eindverantwoordelijk voor de productie van het blad, van het brainstormen over een thema tot de verzending. Je bewaakt de redactiekalender, stuurt de redactie aan en houdt contact met de verschillende bewegingsteams en het kantoorteam. Samen met een enthousiast team zorg je voor inhoudelijk, grappige, ontroerende en inspirerende inhoud. 

We zijn op zoek naar een zzp-er of zelfstandige met een vlotte pen, een goede dosis creativiteit en vaardigheid in leiding geven aan een redactieteam.

Interesse? Neem dan contact op met Wouter de Vos per e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Reacties worden uiterlijk tot 4 juli in behandeling genomen

 

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Enschede


Capitool 42
Enschede

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle