Mijn 4M menu

Log in

Log in

4LIFE connectgroups

Als ondernemersnetwerk 4LIFE hebben we al langere tijd een verlangen om het netwerk te versterken. Een prachtige manier om dit te doen is door elkaar in kleine groepen op te zoeken, je aan elkaar te verbinden en elkaar te bemoedigen en te helpen.

In Noord-Nederland zijn een aantal enthousiaste ondernemers die deze visie deelden. Tim Meijer is één van die ondernemers, hij gaat als coördinator van LIFE in regio noord het plan verder vormgeven.

4LIFE connect groups! Wat gaan we doen?

We gaan kleine groepen formeren. Deze kleine groepen bestaan uit 4-6 ondernemers, waarvan één het aanspreekpunt voor de groep vormt. Deze groepen gaan we vanuit 4LIFE dienen, ondersteunen en bemoedigen. Dit doen we door het aanreiken van thema’s, het faciliteren van gesprekken en het delen van vormen van inspiratie.

We verlangen naar verregaande verbondenheid en naar hechte en blijvende broederschap. Verlang jij ook naar echtheid? Durf jij je kwetsbaar op te stellen in een kleine groep? Doe dan mee! We willen je uitdagen om in beweging te komen, om kwetsbaar te zijn en om broederschap te omarmen. 

Wil je meedoen? Of wil je meer weten? Meld je dan onderaan deze pagina aan. We nemen dan dan persoonlijk contact met je op!

Team 4LIFE


Ondernemersgroepen in Noord Nederland

Graag je naam invullen
Oooops, je e-mailadres klopt niet. Controleer of deze klopt.
Ongeldige invoer
Graag je naam invullen
Ongeldige invoer

Tim Meijer

Als ondernemer houd ik van uitdaging. Als iemand zegt dat iets niet kan, dan ga ik ‘aan’. Misschien herken je het wel?

Eind maart had ik ook zo’n moment. Een moment dat ik ‘aan’ ging: Ik sprak namelijk een ondernemer, die door de ontstane crisis bijna al zijn omzet is verloren. Dat kan toch niet? Een mede-ondernemer vol met ideeën en grootse plannen, die gewoon kapotgaat?

Ik ging aan, maar kwam ook tot stilstand. Want waar te beginnen? Wat kan ik doen? Kan ik helpen? En wat zou ik zelf doen, als ik in zo’n situatie kwam? Vechten! Harder werken. Hulp vragen? Nee. Nog meer vechten! Nog harder werken. En er dan achter komen, dat het niets helpt.

Deze zoektocht bracht me tot de conclusie, dat wij ondernemers vaak notoire zelf-doeners zijn. Ik ook. Hulp bieden? Natuurlijk! Hulp accepteren? Mwoah… Hulp vragen? Nee! En dat bracht me tot Jezus. Die liet me zien, dat hulp vragen prima is. Dat Jezus het zelf ook deed en ruimte biedt voor iets nieuws.

En ik mocht verder zoeken. Zien dat hulp bieden aan een ieder gegeven is. Dat iedereen het kan. Dat je ‘in het kleine’ kan beginnen en groots kan eindigen. Dat je daar mag zijn, waar de hulp het meest nodig is. Dat je de belangen van de ander mag dienen. Dat je de kans die je krijgt, mag benutten.

En nu is het zover. We mogen in actie komen. We willen vanuit deze zoektocht en verlangen netwerken versterken en broederschap aanjagen. Dit doen we door jou, door jullie aan te moedigen elkaar in kleine groepen op te zoeken, je aan elkaar te verbinden en elkaar te bemoedigen.

Ondernemerschap met betekenis

Doel en verlangen

Ons verlangen is om leiders te ontwikkelen die bouwen aan hun carriere en bedrijf met grote invloed en diepe impact vanuit de kracht van het koninkrijk en hun relatie met Jezus.

Dat wil ik

Lees meer: 4LIFE connectgroups

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Enschede


Capitool 42
Enschede

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle