Mijn 4M menu

Log in

Log in

LIFE Partnernetwerk

 

 Het LIFE Partnernetwerk bestaat in Nederland uit ruim 200 ondernemers en high professionals die geloven in de missie van De 4e Musketier. LIFE is een krachtig netwerk vol inspiratie, waarin de ontwikkeling van je onderneming en van je professionele en persoonlijke leven centraal staat. Ook in andere 4M-landen wordt het LIFE Partnernetwerk opgestart. In de toekomst zal er tussen de verschillende landen uitwisseling plaatsvinden.

LIFE staat voor het gezamenlijk inzetten van Labour, Influence, Finances en Expertise. LIFE Partners werken mee aan de missie van 4M door een deel van hun tijd, hun invloed, hun financien en hun expertise in te zetten voor de beweging.

Inspiratie, ontmoeting, versterking
Het LIFE Partnernetwerk is georganiseerd in de regio’s Noord, Midden en Zuid. Tweemaal per jaar komt elke regio bijeen op een prachtige locatie. Volgens het unieke LIFE-concept ontvang je een enerverende mix van persoonlijke inspiratie, wijsheid vanuit Gods woord, missionaire ondernemersvisie en LIFE- training. Er is veel ruimte voor onderlinge uitwisseling, gecombineerd met een heerlijk diner en aan het einde een borrel. LIFE Partners kunnen een of meerdere introducés meenemen. Jaarlijks vind er bovendien een landelijk LIFE Event plaats in het midden van Nederland.

Blijvende relaties opbouwen
Het concept Lunch4LIFE biedt onze partners een ideale gelegenheid om hun zakelijke netwerk uit te breiden en in gesprek te gaan met andere ondernemers. Een van de LIFE Partners is gastheer en verzorgt een lunch op het eigen bedrijf. Het concept is laagdrempelig, leerzaam en uitnodigend. Vanuit relaties die tijdens de bijeenkomsten worden opgebouwd, weten LIFE Partners elkaar steeds beter te vinden. Niet alleen voor een goed gesprek, maar ook om zaken te doen.

OOK LIFE PARTNER WORDEN?
Ontdek hier wie er allemaal als LIFE Partner bij De 4e Musketier betrokken zijn. Wij bevelen de diensten van onze LIFE Partners van harte aan.

Lidmaatschap aan het LIFE Partnernetwerk kost 1.000 euro per jaar (exclusief BTW). Lees hier wat je daarvoor ontvangt. Ook LIFE Partner worden? Meld je via dit formulier aan of neem vrijblijvend contact op met Johannes Westerink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53210643.

ONTMOETEN INSPIREREN VERDIEPEN

Join the 4LIFE network
 

4M Kantoor Enschede


Capitool 42
Enschede

4M Kantoor Zwolle


Punterweg 20
Zwolle