FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

  4M Academy

  4M Academy - De Man in de Arena

  maandagavond 13 januari 2020 - 7 december 2020
  € 899,- inclusief vlucht en verblijfskosten op Kreta

  4M ACADEMY
  inschrijven
   

  Algemene informatie

  Locatie Nederland en Kreta
  Datum maandagavond 13 januari 2020 - 7 december 2020
  Prijs € 899,- inclusief vlucht en verblijfskosten op Kreta
  Startdag Geen
  Maximum deelnemers 44 - VOLGEBOEKT
  Aanvang maandagavond 13 januari 2020
  Einde maandagavond 7 december 2020
  Bijzonder Inclusief weekend op Kreta van 15-18 mei!

  4M Academy - De Man in de Arena

  Een man definieert zichzelf door de keuzes die hij maakt. Hij stelt prioriteiten en neemt risico’s. Hij heeft een doel, een missie om voor te leven en vol voor te gaan. Want een man zonder missie is als een feest zonder muziek. Een man wil uitdagende en zinvolle dingen doen met en voor interessante mensen. Hij heeft goede antwoorden nodig op de vragen: waar ga ik heen? Wie neem ik mee? En voor wie doe ik dit?

  Boek voor Mannen – Elco Smit

  Man zijn heeft alles te maken met verantwoordelijkheid nemen. In de 4M Academy willen we mannen in 9 maandagavonden - verdeeld over het jaar - en een Adventure weekend op Kreta stimuleren om na te denken over de diverse aspecten van Man Zijn. Maar ook hoe deze Man mentaal, geestelijk en fysiek kan groeien en staan in zijn bestemming als Man van God. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn:

  • Kenmerken van de hedendaagse man en de goddelijke man.
  • De man op weg naar zijn bestemming. Van wilde naar wijze man.
  • Het ontwikkelen van een gezonde identiteit – worden wie je ben.
  • Zelfkennis – het evalueren van de reeds afgelegde levensweg.
  • Wie ben ik – het maken van een DISC persoonlijkheidsprofiel.
  • De kracht van dromen.
  • De kracht van kwetsbaarheid.
  • Het ontwikkelen van sociale en emotionele vaardigheden.
  • Het belang van wilskracht.
  • De waarde van vriendschap.
  • Hoe communiceer je op een enthousiaste manier je overtuigingen?
  • Wat doet seks, macht en geld met jou?
  • Geestelijke en mentale nalatenschap.

  Alle onderwerpen worden vanuit bijbels perspectief en hedendaagse literatuurstudies behandeld. De 4M Academy – een nieuw fenomeen binnen 4M - start op maandagavond 13 januari 2020 en eindigt op 7 december 2020. Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Van 15-18 mei 2020 zal het Adventure
  weekend op Kreta worden gehouden. De kosten voor de Academy, inclusief de vlucht en verblijfskosten op Kreta bedragen € 899,00. Betaling kan plaatsvinden in 3 termijnen. Kosten zijn onder voorbehoud van fluctuerende vliegticket prijzen van luchtvaartmaatschappijen.

  De leider/ spreker van de 4M Academy is Eugene Poppe, een senior met veel ervaring op allerlei gebieden van het leven. Op dit moment is hij o.a. verantwoordelijk voor de inhoudelijke kant van de karakterweekenden. Naast hem zullen o.a Henk Stoorvogel, Wouter de Vos en Theo van den Heuvel spreken.

  Een onvergetelijk weekend op Kreta
  Lopen in de ongerepte natuur, slapen onder een open hemel, levenslessen leren uit de Kretense geschiedenis, zwemmen in een heldere blauwe zee en genieten van de aanwezigheid van een aantal mannen, waarmee je al een paar maanden optrekt. Kreta is de plek, waar mannen opnieuw bepaald worden bij hun man zijn en hun bestemming. Daar identificeren ze zich met de bekende uitspraak van Theodore Roosevelt, de 26e president van Amerika en ontvanger van de nobelprijs van de Vrede, die zei:

  “Het is niet de criticus die telt; niet degene die ons erop wijst waarom de sterke man struikelt, of wat de man van de daad beter had kunnen doen. De eer komt toe aan de man die daadwerkelijk in de arena staat, zijn gezicht besmeurd met stof, zweet en bloed; die zich kranig weert; die fouten maakt en keer op keer tekortschiet, omdat dat nu eenmaal onvermijdelijk is; die desondanks toch probeert iets te bereiken; die groot enthousiasme en grote toewijding kent; die zich helemaal geeft voor de goede zaak; die, als het meezit, uiteindelijk de triomf van een grootse verrichting proeft, en die, als het tegenzit en als hij faalt, in elk geval grote moed heeft getoond …”

  Dus…geef je op voor de 4M Academy en stap in de arena.

  De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

  • De paklijst voor het Kreta weekend vind je hier.

  • De kosten voor de Academy, inclusief de vlucht en verblijfskosten op Kreta bedragen € 899,00. Betaling kan plaatsvinden in 3 termijnen op factuurbasis. Kosten zijn onder voorbehoud van fluctuerende vliegticket prijzen van luchtvaartmaatschappijen.

  • Leslocatie in Nederland is Veenendaal, De Schutterij 2
  • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs en reisverzekering te hebben.

  • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier: annuleren van je deelname aan de 4M Academy is altijd mogelijk. Daarbij is afhankelijk van het moment van annuleren een maximale refund van 150 euro mogelijk.

  • Voor de 4M Academy 2020 zijn 44 plaatsen beschikbaar. Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. NB: de editie van 2020 is reeds volgeboekt.

   

   


  Inschrijven

  Mijn 4M login

  Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Log in als je al aan account hebt. Heb je nog geen account dan kun je die hier aanmaken.


  De 4M Academy 2020 is volgeboekt! Interesse in een volgende editie? Laat hieronder je gegevens achter en we informeren je tzt als eerste.

   

  Interesse 4M Academy

  Ongeldige invoer

  Ongeldige mailadres

  Ongeldige invoer

  Ongeldige invoer

  Ongeldige invoer

  Ongeldige invoer

  Onze wijzigingen rondom Corona

  In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus heeft 4M Nederland en de bijbehorende labels de 4e Musketier, Arise, 4Life en Muskathlon, kunnen geplande activiteiten niet doorgaan. Dit betreft ook alle geboekte Arise- en karakter-weekenden, Leadership Challenges en Muskathlons t/m 31 mei. De deelnemers zijn (of zullen) hierover per email op de hoogte worden gesteld.

  Lees alle wijzigingen per activiteit op onze speciala pagina: 
  4M infopagina over Corona

  Stichting de 4e Musketier

  Postbus 40062
  7504 RB ENSCHEDE

  CONTACT

  KVK: 08177329
  BTW: NL819575136B01