FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

  • banner blok
  • banner blok3
  • banner blok2

één strijd, één avontuur,

één jaar, één reis en uiteindelijk één dag…

voor gerechtigheid. Ga jij mee?

Missie

Inspiratie voor ieder mannenhart en golven van gerechtigheid wereldwijd!

Dat is waar wij voor gaan. Dat is wat we gaan doen. De 4 pijlers van de 4e Musketier ondersteunen dat:

  1. Karakterweekenden – Het karakterweekend is niet een gewoon weekend. Het is een reis waarin je geestelijk en fysiek wordt uitgedaagd. Een reis van 72 uur, waarbij 30 centimeter misschien wel de langste afstand is: die tussen hoofd en hart. In een karakterweekend wordt de fysieke uitdaging gecombineerd met de boodschap dat er hoop is omdat God liefde is. Hoop voor je gezin, hoop voor de kerk en hoop voor het gevecht tegen onrecht. Binnen de karakterweekenden is aandacht voor verschillende doelgroepen, zoals studenten, vaders en zonen en leiders. De karakterweekenden worden georganiseerd vanuit en in verschillende landen.
  2. Event – het jaarlijkse Event dient als inspiratiepunt voor alle Musketiers en hun vrienden en geeft gelegenheid om met alle aanwezigen een 'reis' te kunnen maken die leidt tot daadwerkelijke verandering en aanscherping. Het Event heeft een katalyserende werking op de mannenbeweging en op initiatieven van gerechtigheid.
  3. Muskathlon – Met de Muskathlon strijden we voor gerechtigheid: een ultieme uitdaging, op een bijzondere plek, waarmee we de allerarmsten, vervolgde christenen en slachtoffers van moderne slavernij op een significante manier steunen.
  4. The Message – het christendom draait om een fantastische boodschap: er is hóóp omdat God liefde is. Het doorgeven van de boodschap van God is dé bestaansreden van de 4e Musketier. Door spreekbeurten, het uitgeven van boeken, het magazine MUSK en multimedia willen wij de huidige generatie mannen bereiken.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 1119
8001 BC  ZWOLLE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01