FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

  • banner blok
  • banner blok3
  • banner blok2

één strijd, één avontuur,

één jaar, één reis en uiteindelijk één dag…

voor gerechtigheid. Ga jij mee?

Aanmelden vrijwilliger

Mooi dat je overweegt binnen De 4e Musketier te dienen!

Wij zoeken voor verschillende activiteiten musketiers. Denk hierbij aan de karakterweekenden (de startdag, het weekend zelf en het terugkomevent), het jaarlijkse 4M Event, de Muskathlon, Musk4, maar ook diverse kleinere events door het hele jaar heen (bijvoorbeeld LIFE-bijeenkomsten, kampvuuravonden en/of andere activiteiten).

Binnen de programma’s zoeken we mannen en vrouwen die willen dienen als medewerker binnen verschillende vakgebieden: facilitair, medewerker productie, routebegeleider, EHBO’er of een combinatie van een aantal van deze. Heb je ervaring als spreker en het verlangen om als spreker te dienen, geef dat dan bij je aanmelding concreet aan.

Om in aanmerking te komen moet je in ieder geval zelfstandig kunnen werken (binnen een team met duidelijke opdrachten) en van jezelf weten wat je wel en niet kunt. Belangrijk is ook dat je hierop aanspreekbaar wilt zijn. Een eis is ook dat je er voor zorgt dat je fysiek en geestelijk fit bent.

Twee keer per jaar organiseren wij intakeavonden om kennis te maken: twee avonden in juni/juli en twee avonden in november/december. Op deze intakeavond gaan we kijken of en waar je inzetbaar bent.

Als je het formulier invult (zichtbaar als je bent ingelogd) en verzendt ontvang je een uitnodiging voor de aankomende (nog te plannen) intake avonden.

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Heb je die nog niet dan kun je die aanmaken door te registreren.

PS: het klinkt misschien als nadeel, maar het is vooral een voordeel om een 4M account te hebben: bij volgende registraties vullen we je gegevens in na inloggen en we kunnen in je persoonlijke menu dingen voor je klaar zetten.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01