FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

 • banner blok
 • banner blok2
 • banner blok3
 • één strijd, één avontuur,

  één jaar, één reis en uiteindelijk één dag…

  voor gerechtigheid. Ga jij mee?

 • Het Musketier Event:

  Jaarlijks inspiratiepunt voor alle Musketiers en hun vrienden

 • Een reis van 72 uur waarbij 30 cm

  misschien wel de langste afstand is...

Onbetaalde vacatures

Op deze pagina vind je de openstaande vacatures bij De 4e Musketier. Ook als je onregelmatig beschikbaar bent, bijvoorbeeld tijdens Karakterweekenden of Evenementen, kunnen we je hulp goed gebruiken. 

Onder aan de pagina vind je een inschrijfformulier om je op te geven als vrijwilligers bij De 4e Musketier. 

Functie Type        Publicatiedatum    Sluitingsdatum     
pdfVacature medewerker medisch team Muskathlon     Vrijwillig  19 juli 2018   1 oktober 2018

 

 

Betaalde vacatures

Functie Aantal uur        Publicatiedatum    Sluitingsdatum     

       

       

 

       

Aanmelden vrijwilliger

Mooi dat je overweegt binnen De 4e Musketier te dienen!

Wij zoeken voor verschillende activiteiten musketiers. Denk hierbij aan de karakterweekenden (de startdag, het weekend zelf en het terugkomevent), het jaarlijkse 4M Event, de Muskathlon, Musk4, maar ook diverse kleinere events door het hele jaar heen (bijvoorbeeld LIFE-bijeenkomsten, kampvuuravonden en/of andere activiteiten).

Binnen de programma’s zoeken we mannen en vrouwen die willen dienen als medewerker binnen verschillende vakgebieden: facilitair, medewerker productie, routebegeleider, EHBO’er of een combinatie van een aantal van deze. Heb je ervaring als spreker en het verlangen om als spreker te dienen, geef dat dan bij je aanmelding concreet aan.

Om in aanmerking te komen moet je in ieder geval zelfstandig kunnen werken (binnen een team met duidelijke opdrachten) en van jezelf weten wat je wel en niet kunt. Belangrijk is ook dat je hierop aanspreekbaar wilt zijn. Een eis is ook dat je er voor zorgt dat je fysiek en geestelijk fit bent.

Twee keer per jaar organiseren wij intakeavonden om kennis te maken: twee avonden in juni/juli en twee avonden in november/december. Op deze intakeavond gaan we kijken of en waar je inzetbaar bent.

Als je het formulier invult (zichtbaar als je bent ingelogd) en verzendt ontvang je een uitnodiging voor de aankomende (nog te plannen) intake avonden.

Om je in te kunnen schrijven heb je een 4M account nodig. Heb je die nog niet dan kun je die aanmaken door te registreren.

PS: het klinkt misschien als nadeel, maar het is vooral een voordeel om een 4M account te hebben: bij volgende registraties vullen we je gegevens in na inloggen en we kunnen in je persoonlijke menu dingen voor je klaar zetten.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01

sbb beeldmerk