FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

awayweekend website header

  • Away weekend

A/WAY WEEKEND 2021

We gaan weer op pad. Weg van de maandagen, online vrijdagmiddag borrels en agenda’s vol verwachtingen. Weg van ons studie- en werkleven. Weg van het continu verbonden zijn en het voldoen aan eisen van de omgeving. Zo vaak kiezen ons pad uit angst, of uit druk of verplichting. We noemen het verstandig, maar van binnen voelen we dat het niet is wie we zijn. Soms moeten we het bekende achter ons laten. We stappen in een wereld van epische vergezichten en woeste plekken in Zwitserland.

We nemen de tijd om op zoek te gaan naar ‘de bedoeling’. Op zoek te gaan naar het Leven zelf. We gaan ervaren wie we zijn. En maken scherpe keuzes richting een betekenisvol leven - in de wereld om ons heen.  We gaan op pad - met elkaar en met de Schepper.

Want er is meer te vinden als we die andere afslag nemen - het onbekende in. 

 

 

Wat is mijn aanmelding waard in corona-tijd?

Wat kijken we er naar uit om er weer samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit in het komende najaar, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:
  • We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
  • Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2021/2022;
  • Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher; vrij te besteden aan elke activiteit van de 4e Musketier (inclusief Arise / Muskathlon / LIFE).

 

 Het AWAY weekend is bedoeld voor jonge mannen van ca. 18-30 jaar Mannen die zoeken naar wat het betekent om echt man te worden, verantwoordelijkheden te dragen en keuzes te maken.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 1119
8001 BC  ZWOLLE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01