FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

awayweekend website header

  • Away weekend

A/WAY WEEKEND 17-20 juni 2021

We gaan weer op pad. Weg van de maandagen, online vrijdagmiddag borrels en agenda’s vol verwachtingen. Weg van ons studie- en werkleven. Weg van het continu verbonden zijn en het voldoen aan eisen van de omgeving. Zo vaak kiezen ons pad uit angst, of uit druk of verplichting. We noemen het verstandig, maar van binnen voelen we dat het niet is wie we zijn. Soms moeten we het bekende achter ons laten.  We stappen in een wereld van epische vergezichten en woeste plekken.

We nemen de tijd om op zoek te gaan ‘de bedoeling’. Op zoek te gaan naar het Leven zelf. We gaan ervaren wie we zijn. En maken scherpe keuzes richting een betekenisvol leven - in de wereld om ons heen.  We gaan op pad - met elkaar en met de Schepper.

Want er is meer te vinden als we die andere afslag nemen - het onbekende in. We gaan dit jaar op pad van 17-20 juni 2021!

MELD JE HIER AAN!

 

 Het AWAY weekend is bedoeld voor jonge mannen van ca. 18-30 jaar Mannen die zoeken naar wat het betekent om echt man te worden, verantwoordelijkheden te dragen en keuzes te maken.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01