FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

awayweekend website header

 • Away weekend

A/WAY WEEKEND

We gaan op pad. Weg van de maandagen, vrijdagmiddag borrels en agenda’s vol verwachtingen. Weg van ons studie- en werkleven. Weg van het continu verbonden zijn en het voldoen aan eisen van de omgeving. Zo vaak kiezen ons pad uit angst, of uit druk of verplichting. We noemen het verstandig, maar van binnen voelen we dat het niet is wie we zijn. Soms moeten we het bekende achter ons laten.  We stappen in een wereld van epische vergezichten en woeste plekken.

We nemen de tijd om op zoek te gaan ‘de bedoeling’. Op zoek te gaan naar het Leven zelf. We gaan ervaren wie we zijn. En maken scherpe keuzes richting een betekenisvol leven - in de wereld om ons heen.  We gaan op pad - met elkaar en met de Schepper.

Want er is meer te vinden als we die andere afslag nemen - het onbekende in.

Wat is mijn aanmelding waard in corona-tijd?

 
Wat kijken we er naar uit om er weer samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit in het komende najaar, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:
 • We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
 • Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2021;
 • Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher; vrij te besteden aan elke activiteit van de 4e Musketier (inclusief Arise / Muskathlon / LIFE).

 Het AWAY weekend is bedoeld voor jonge mannen van ca. 18-30 jaar Mannen die zoeken naar wat het betekent om echt man te worden, verantwoordelijkheden te dragen en keuzes te maken.

 

 

prijssetting

 

 

MELD JE HIER AAN!

 

DE VOLGENDE DINGEN ZIJN BELANGRIJK OM TE WETEN:

 • Je maakt gedurende het weekend deel uit van een team van 8 tot 12 mannen. Binnen dat team worden de diverse verwerkingsvormen van de studies gedaan. Daarnaast zijn er elke dag momenten van zelfreflectie.
 • Iedereen regelt zelf zijn vervoer naar Zwitserland.
 • Om te zorgen dat je onderling het carpoolen kunt afstemmen, vragen wij je toestemming om je contactgegeven te mogen delen met mede-deelnemers.
 • Deelname kost (alleen deze editie!) € 199,-. Het volgende AWAY weekend kost 349,-
 • Iedere deelnemer dient een geldig identiteitsbewijs te hebben.
 • Voor dit weekend is geen startdag vooraf, we ontmoeten elkaar op 8 oktober 20:00 uur in Zwitserland op een locatie net onder Luzern. Vlak voor vertrek krijg je de exacte locatie per mail.
 • Op 11 oktober ben je circa 13:00 uur weer op de startlocatie terug.
 • Op de paklijst vind je de benodigde spullen voor het weekend.
 • Na het weekend ontmoeten we elkaar weer op een terugkomavond. Datum en locatie volgen z.s.m.
 • Je dient zelf afdoende verzekerd te zijn tegen alle schade aangebracht aan anderen en/of eigendommen van anderen. De aangewezen verzekering hiervoor is een Aansprakelijkheidsverzekering Particulier (AVP) die geldig is in het land waar het weekend plaatsvindt.
 • Daarnaast dien je te beschikken over een adequate reis- en  ziektekostenverzekering die geldig is in het land waar
  het weekend plaatsvindt, inclusief eventuele repatriëringskosten.
  Je moet verzekerd zijn voor deelname aan een buitensport activiteit in de categorie avontuurlijk en/of gevaarlijk in het land waar een weekend plaatsvindt. Indien de verzekeringsmaatschappij dit heeft uitgesloten, dan dien je hiervoor een aparte verzekering te sluiten. Een weekend kan door de verzekeringsmaatschappij worden beoordeeld als avontuurlijk of gevaarlijk. Dit verschilt per verzekering.
 • Houd rekening met het annuleringsbeleid van de 4e Musketier:
  o Een bedrag van € 75,- euro betaal je altijd.
  o Bij annulering binnen twee maanden voor de start van het weekend betaal je 100%
 • Sluit eventueel een annuleringsverzekering af die bij onvoorziene (medische) omstandigheden deze kosten dekt.
 • Deelname geschiedt naar volgorde van inschrijving. Let op: als je met meerdere personen in één team wilt deelnemen, zorg dan dat alle leden zich tijdig aanmelden. Er worden geen plekken voor teamleden opengehouden.

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01