FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

ce header

 

COUPLES EXPERIENCE

De Couples Experience is een nieuw concept speciaal voor stellen waar ze geïnspireerd en toegerust worden om samen op een krachtige manier vorm te geven aan hun relatie. Hierin volgen we Gods idee uit de bijbel, dat we doorvertalen naar een alledaagse context. 

Elke duurzame relatie vraagt investering. Of je nu al jarenlang van elkaar geniet of merkt dat je samen vastloop. Tijdens de Couple Experience nemen we je mee op een relatieversterkend avontuur - een weekend weg van alle drukte waarin je samen leuke dingen beleeft en nieuwe herinneringen opbouwt voor de rest van je relatie. Wij nemen je mee in de belangrijkste elementen van duurzame relaties om je relatie te bestendigen en tot bloei te brengen. Je groeit in verbinding met elkaar, leert elkaar op nieuwe manieren kennen en de situaties die je beleeft tijdens het weekend vormen krachtige ervaringen om je relatie samen vorm te geven.

Avontuur 
Het weekend mag voelen als iets wat je nog nooit eerder samen gedaan hebt. Nieuwe uitdagingen zetten je zintuigen open, je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en elkaar en je creeert gezamenlijk herinneringen. Samen voor uitdagingen staan verbindt. 

Je maakt een reis als stel 
Tijdens het weekend maak je voornamelijk een reis als stel. Het is een weekend weg en je werkt aan jullie eigen relatie (en niet te veel bezig met de relatie van anderen). Er zijn bepaalde momenten waarop we toch met kleine groepjes van bijvoorbeeld drie stellen verbinden. Hiermee heb je ook als het moeilijk gaat wat andere mensen om je heen, is er een noodzaak om zo nu en dan je verhaal onder woorden te brengen en is er normalisering van dingen waar je tegenaan loopt in je eigen relatie door de verhalen van anderen. 

Verwerking en gesprek
Het is belangrijk dat er tijd is om de input en inzichten te verwerken / ermee aan de slag te gaan (zonder dat je elkaar uren hoeft aan te staren). Hiervoor is warmer weer belangrijk en uitwijkmogelijkheden bij regen. Dit geeft ook meer ontspanning

In één zin: Een RELATIEVERSTERKEND avontuur

 

 Couples experience 7

 

PRAKTISCH

Duur van het weekend
Tijdens het weekend dat begint op vrijdag en duurt tot zondag slaap je in een tentje en maak je een reis door de natuur. Er is veel tijd voor jullie samen, tijd voor verwerking met anderen en veel gezamenlijk ervaring. Vrijdagavond wordt je om 18:00 verwacht. Zondagmiddag ben je om 15:00u weer klaar.

Kosten
De kosten van het weekend zijn €247,50 per persoon (€495,- per stel). 

Datum en locatie
De eerste couples experience vindt plaats van 10-12 september in Nederland.

Programma
Het weekend maar zit boordevol avontuur en dingen die je nog nooit eerder samen gedaan hebt. 

Je gaat op een verdiepende ontdekkingstocht langs de belangrijkste elementen van duurzame relaties om je relatie te bestendigen en tot bloei te brengen. Je groeit in verbinding met elkaar, leert elkaar op nieuwe manieren kennen en de situaties die je beleefd tijdens het weekend vormen krachtige ervaringen om je relatie samen vorm te geven. 

Nieuwe uitdagingen zetten je zintuigen open, je ontdekt nieuwe kanten van jezelf en elkaar en je creëert gezamenlijk herinneringen. Samen voor uitdagingen staan verbindt. Door het zijn in de buitenlucht en het komen uit je hoofd verankert de ervaringen diep in jullie relatie.

Wat neem ik mee?
Wat je meeneemt vind je op de paklijst. Bekijk deze hier!

 

  

 

Wat is mijn aanmelding waard in corona-tijd?

Wat kijken we er naar uit om er weer samen op uit te trekken! Maar tegelijkertijd snappen we dat het spannend is om je nu aan te melden voor een activiteit in het komende najaar, terwijl nog niet zeker is welke corona-maatregelen dan van toepassing zullen zijn. Vooralsnog gaan wij er van uit dat er mogelijkheden zijn om met elkaar op pad te gaan, binnen de kaders van die maatregelen. Als dat toch niet blijkt te kunnen voor het weekend waarvoor jij je hebt aangemeld, dan bieden we je 3 opties:
  • We verplaatsen het weekend naar een nieuwe datum. Je inschrijving gaat automatisch mee naar deze nieuwe datum;
  • Mocht je op die nieuwe datum verhinderd zijn, dan kun je er ook voor kiezen om mee te gaan met de eerstvolgende editie van het betreffende weekend in 2021/2022;
  • Als ook dat niet mogelijk is voor jou, dan zetten we je aanmelding om in een voucher; vrij te besteden aan elke activiteit van de 4e Musketier (inclusief Arise / Muskathlon / LIFE).

 

website

KARAKTER CHALLENGE ONLINE

link

4M ACADEMY

Man zijn heeft alles te maken met verantwoordelijkheid nemen. 

Lees verder

Karakterweekend

blok karakterweekend2

Een reis van 72 uur waarbij 30 cm misschien wel de langste afstand is...

link

AFTERMOVIE 4M EVENT '20

Kijk samen met ons terug op een schitterende dag vol fantastische ervaringen en krachtige keuzes!

link

Doe een vader-tiener weekend!

VT

Een bijzonder opbouwende ervaring tussen vader en kind.

Karakter weekenden

Bekijk welke weekenden er voor dit jaar gepland zijn!

link

Log in

Stichting de 4e Musketier

Postbus 1119
8001 BC  ZWOLLE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01