FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Event 2014

De IJsselhallen in Zwolle waren op 18 januari 2014 het terrein van 5.000 mannen en een keur aan muziek, sprekers, kampvuur, cabaret en lompe spellen. ZON STA STIL was het aan het Bijbelboek Jozua ontleende thema van het Event.. Aan het eind van de dag vertrokken we naar huis met een geinspireerd hart, getergde spieren, getrainde lachspieren en verhalen voor minstens een week.

Om in de grote zaal te komen moesten we aan het begin van het 4M Event eerst over een stormbaan heen :). De Ierse band Iona opende de dag met een muzikale zonsopkomst, waarna een zandkunstenaar in samenspel met muziek en gesproken Woord het thema uitbeeldde.

Bij het Nederlands Kampioenschap Mannenbeweging gingen elf mannenbewegingen uit Nederland de strijd met elkaar aan in spelelementen als container klimmen, crowdsurfen in een rubberboot, spijkerbroekhangen, auto rollen en carbid schieten. Mannenbeweging Mijn102 uit IJsselmuiden won het NK en mag zich gedurende 2014 ‘Mannenbeweging van Nederland’ noemen.

Sprekers Theo van den Heuvel, Wim Hoddenbagh en Henk Stoorvogel riepen ons vanuit het leven van Jozua op om ‘Beloofd Land’ in te nemen, te breken met zonde en stoutmoedige gebeden te bidden. Bij de oproep om zonden te belijden aan de voet van het kruis was de respons zo groot dat de geknielde mannen alle gangpaden vulden, tot achterin de IJsselhallen.

MEER:

  • Lees de dag door de ogen van Henk Stoorvogel op zijn blog.
  • Het Nederlands Dagblad schreef ook een korte pdfimpressie.
  • CIP heeft al wat foto's geplaatst.
  • Het Friesch Dagblad was er ook.

vaderzoonvoorkant

Vaderzoon weekend

link

Karakterweekend

blok karakterweekend2

Een reis van 72 uur waarbij 30 cm misschien wel de langste afstand is...

link

SAVE THE DATE | EVENT '20

Dé manier om het nieuwe jaar goed te beginnen, samen met je vrienden. De dag staat bol van de inspiratie, muziek, ontmoeting en beleving

link

Bezoek Muskathlon.nl

Blok Muskathlon

Strijd mee voor gerechtigheid door je aan te melden voor de Muskathlon

Impressie Karakterweekend

Duizenden mannen maakten een karakterweekend mee

link

Log in

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01