FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Event 2013

Vierduizend mannen beleefden een dag vol humor, inspiratie, muziek, broederschap, trotseerden de kou en kwamen thuis met een cadeau voor hun liefste. De avond eindigde met een grote groep volwassen mannen op hun knieen bij het kruis. Omdat ze God hadden gevonden!

Het geloof dat we God zouden vinden spraken we aan het begin van de dag uit:

Zoek mijn aangezicht en je zult meer vinden dan je ooit hebt durven dromen.

Laat Mij de zorgen uit de kern van je wezen verdrijven. Ik ben als een overvolle wolk, die vrede laat regenen in je gedachten. Het is mijn aard om te zegenen, het is jouw aard om dankbaar te ontvangen. Dat past perfect bij elkaar en is al voor de grondlegging van de wereld uitgedacht. Geef Mij de eer door mijn zegeningen dankbaar te ontvangen.

Ik ben het doel van jouw zoektocht. Als je mij zoekt, zul je Mij vinden en voldaan zijn. Als je aandacht door minder belangrijke doelen wordt gegrepen, verdwijn Ik naar de achtergrond van je leven. Ik ben er nog steeds. Mijn licht schijnt op elke situatie die je ooit zult tegenkomen. Leid een stralend leven, door Mij op elk moment in het vizier te houden. Laat niets je hinderen in je zoektocht naar Mij.
Psalm 27 vers 8  I  Filippenzen 4 vers 7  I  Jeremia 29 vers 13

Tussen begin en einde werd een fiets dubbel gevouwen door de sterkste man van Nederland, lag de hele zaal dubbel om de grappigste man van Nederland, luisterden we naar de meest inspirerende boodschap van Nederland, dansten we op de vrolijkste band van Nederland en ervoeren we de mooiste broederschap. De kou trotseerden we met behulp van vuur, warm eten en elkaar. In een oud gebouw werden levens vernieuwd. In de kou werden harten warm. In onze rijkdom reikten we uit naar de allerarmsten. En kwamen we thuis met onszelf. Als grootste cadeau voor de mensen om ons heen.

De ingredienten van 2013: 4000 mannen, Jarno Harms, Roué Verveer, Syp van der Ploeg, 4M band, Trinity, Andre van Zyl, Henk Stoorvogel, Theo van den Heuvel, Eugene Poppe, Kent Susud, Findlay Anderson.

banner

TRANSFOURMERS. LET'S START A RESISTANCE.

link

4M ACADEMY

Man zijn heeft alles te maken met verantwoordelijkheid nemen. 

Lees verder

Karakterweekend

blok karakterweekend2

Een reis van 72 uur waarbij 30 cm misschien wel de langste afstand is...

link

AFTERMOVIE 4M EVENT '20

Kijk samen met ons terug op een schitterende dag vol fantastische ervaringen en krachtige keuzes!

link

Doe een vader-tiener weekend!

VT

Een bijzonder opbouwende ervaring tussen vader en kind.

Karakter weekenden

Bekijk welke weekenden er voor dit jaar gepland zijn!

link

Log in

Onze wijzigingen rondom Corona

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus heeft 4M Nederland en de bijbehorende labels de 4e Musketier, Arise, 4Life en Muskathlon, kunnen geplande activiteiten niet doorgaan. Dit betreft ook alle geboekte Arise- en karakter-weekenden, Leadership Challenges en Muskathlons t/m 31 mei. De deelnemers zijn (of zullen) hierover per email op de hoogte worden gesteld.

Lees alle wijzigingen per activiteit op onze speciala pagina: 
4M infopagina over Corona

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01