FacebookTwitter
Mijn 4M menu

Log in

Event 2011

Vanaf 2011 organiseert 4e Musketier elk jaar een mannen event voor Musketiers én hun vrienden. Het eerste Event vond op 22 januari 2011 plaats in Veendendaal. Met ’s ochtends is een viering, ’s middags een potje levend stratego (met 225 mannen!), een winterbarbeque en een afsluitende dienst ’s avonds werd de toon voor een Event gezet!

Na de opening uit opening 1 Petrus 2 vers 9 (9 U bent een uitverkoren geslacht, een koninkrijk van priesters, een heilige natie, een volk dat God zich verworven heeft om de grote daden te verkondigen van hem die u uit de duisternis heeft geroepen naar zijn wonderbaarlijke licht. 10 Eens was u geen volk, nu bent u Gods volk; eens viel Gods ontferming u niet ten deel, nu wordt zijn ontferming u geschonken.) volgde de presentatie van het Boek de 4e Musketier en een interview met de twee schrijvers: Henk Stoorvogel en Theo van den Heuvel. 

Na een indrukwekkende impressie van het bezoek van enkele Musketiers aan Rwanda voor Compassion volgde een net zo indrukwekkende getuigenis van Cor Andriesen. Op dinsdag 8 december 2009 kreeg hij tijdens een zakenreis in Italië een hartstilstand. Er is op dat moment niet gereanimeerd en het duurde ongeveer 15 minuten voordat de ambulance er was. Hij is door het ambulancepersoneel zeer vaak gedefibrilleerd en Cor heeft geruime tijd zonder zuurstof gezeten. De vooruitzichten waren dat Cor, mocht hij überhaupt bijkomen uit zijn coma, een kasplantje zou zijn. De 1e hersenscan gaf namelijk aan dat er vrijwel geen activiteit was... Op 22 januari sprak hij ons vanaf het podium toe: kies om te leven in het nu en richt je niet alleen op materiele zaken. Leef voor de Koning!

Na de preek voor Henk die krachtig verwoorde dat neutraliteit geen optie is verdwenen we in het bos om levend statego te doen met 225 mannen. Menig boswandelaar keek verbaasd naar de individuele en later groepen mannen die vochten alsof hun leven er vanaf hing. Daarna volgde in het bos een heerlijke winterBBQ.

Terug op locatie zongen we onder leiding van André van Zyl en sprak Jan Stoorvogel ons gepassioneerd toe over genade en overwinning. Die overwinning werd gevierd met het avondmaal nadat veel mannen stappen hadden gezet op verschillende gebieden door - na verschillende oproepen - over een lijn te lopen en gezegend te worden. Na de afsluiting met gebed (in groepjes: waar werd gebeden voor iedereen waarbij de zin moest worden afgemaakt 'als je me echt zou kennen zou je bidden voor...') was een nieuwe mijlpaal bereikt: het einde van het eerste landelijke Musketier Event!

website

KARAKTER CHALLENGE ONLINE

link

4M ACADEMY

Man zijn heeft alles te maken met verantwoordelijkheid nemen. 

Lees verder

Karakterweekend

blok karakterweekend2

Een reis van 72 uur waarbij 30 cm misschien wel de langste afstand is...

link

AFTERMOVIE 4M EVENT '20

Kijk samen met ons terug op een schitterende dag vol fantastische ervaringen en krachtige keuzes!

link

Doe een vader-tiener weekend!

VT

Een bijzonder opbouwende ervaring tussen vader en kind.

Karakter weekenden

Bekijk welke weekenden er voor dit jaar gepland zijn!

link

Log in

Onze wijzigingen rondom Corona

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus heeft 4M Nederland en de bijbehorende labels de 4e Musketier, Arise, 4Life en Muskathlon, kunnen geplande activiteiten niet doorgaan. Dit betreft ook alle geboekte Arise- en karakter-weekenden, Leadership Challenges en Muskathlons t/m 31 mei. De deelnemers zijn (of zullen) hierover per email op de hoogte worden gesteld.

Lees alle wijzigingen per activiteit op onze speciala pagina: 
4M infopagina over Corona

Stichting de 4e Musketier

Postbus 40062
7504 RB ENSCHEDE

CONTACT

KVK: 08177329
BTW: NL819575136B01